Nepažįstamojo ašaros sugraudino pensininkę ir ištuštino jos piniginę

Trečiadienį Kaune į sukčių pinkles pateko garbaus amžiaus moteris.

Policijos duomenimis, apie 16.30 val. į 1937 metais gimusios I.B. laidinį telefoną paskambino vyriškis, prisistatęs jos anūku. Jis verkdamas paaiškino, kad parduotuvėje griūdamas užkliudė nepilnametį berniuką, kuris parkrito ir susižalojo galvą bei susilaužė koją. Vyras moterį patikino, kad berniuko operacijai reikia 12 tūkst. litų.

Kadangi kaunietei skambinusiojo balsas pasirodė panašus į jos anūko, ji patikėjo nebūta istorija, todėl sutiko duoti 2 tūkst. litų. Netrukus į pensininkės buto duris paskambino nepažįstamas apie 20-22 metų amžiaus jaunuolis, kuriam ji atidavė pinigus.

Vėliau susisiekusi su savo anūku moteris suprato, kad buvo apgauta.

Dainavos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.


Šiame straipsnyje: sukčiaipinigai

NAUJAUSI KOMENTARAI

mere

mere portretas
nu jau nezinau kiek dar tokiu ziopliu bus...negi jiems nedasunta....

Senas zmogus patiklus

Senas zmogus patiklus portretas
Ka tik buvo tokia ''istorija'', tik paliete moteriskaja gimine: griuvo dukra, uzkabino mergaite, tai skilo kaukole ir luzo ranka. Kad tevai nereikalautu baudziamosios atsakomybes ''kaltajai'' reik skubiai duot pinigu. Turbut anam laido gale isgirdo, kaip mama eme spaudyt mobiliojo mygtukus ir tada skubiai ''tragedija su perskelta kaukole'' baigesi:)) Taciau visai nejuokinga: mamai prireike mediku pagalbos, ji buvo istikta soko, del savo ''telefonines dukros'' iskresto ''nusikaltimo''

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Na, ir kas dar nori prieštarauti, kad pensininkai dejuoja, kad jiems sunku gyventi. Pensininkė, o namuose turi 12 tūkst. ir atiduoda savo valia.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių