„Nematekas" gamins sveikus gaminius

Bendrovė „Nematekas" nusitaikė į sveikesnių mėsos gaminių rinkos segmentą bei pradėjo naujų gaminių be priedų „E" gamybą. Pasak įmonės vadovybės, tokių gaminių gamybą numatoma vystyti ir artimoje ateityje.

„Tai dar vienas mūsų gaminys, padėsiantis įsitvirtinti rinkose pirmaujant, kuriant išskirtinius, sveikesnius mėsos gaminius. Beveik pusę metų inovavę ir pritaikę naujausias technologijas sukūrėme vytintą dešrą „Jokių E" be jokių priedų, tad noriu tikėti, kad šių gaminių kokybė neliks nepastebėta", - sakė „Nemateko"  vadovė Egidija Vaicekauskienė.

Pasak jos, priešingai nei kitų mėsos gaminių, sveikesnių mėsos produktų gamyba, kuriuose nėra dedami jokie priedai kaip „E" ar kiti, reikalauja gerokai didesnio ne tik laiko, bet ir gamybos sąnaudų.

„Labai sudėtinga pagaminti maisto produktus be jokių priedų, pagerinančių gaminio skonį, spalvą, kurie padeda jam ilgiau nesugesti. Tad, kad tokie gaminiai išvystų lentynas, turime nueiti tikrai nemenką kelią, o jų kūrimas kartais gali užtrukti net iki dvylikos mėnesių", - teigia „Nemateko" vadovė.

„Nematekas" yra jau 14 metų Lietuvoje sėkmingai veikianti ir nuolat auganti mėsos perdirbimo bendrovė, besiorientuojanti į sveikesnio maisto kūrimą. Pirkėjams „Nematekas" siūlo daugiau nei 200 pavadinimų kiaulienos, jautienos, vištienos ir kalakutienos gaminių. Bendrovės apyvarta pernai siekė 110,856 mln. litus bei buvo 18,3 proc. didesnė nei ankstesniais metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių