Nelegaliems darbuotojams bus numatytos piniginės baudos

Grįžti į straipsnį

Provincija

Provincija portretas
Ar pertekę politikai mąsto kita savo organo dalimi? Ar teko bet kuriam ponui gyventi be darbo, uždarbio, maitinti šeimą, auginti vaikus.... Protelio pakanka tik tiek ,kad užsimojama bausti tuos, kurie bejėgiai. Jeigu jau norima kovoti prieš nelegalų darbą, tai gal reikėtų bausti vadovus, ar atsakingus už žmogaus samdymą. Gal ponai susitvarkykite savo korupcinius veiksmus - gaudami gerus atlygius, sugebate prisidurti .... tik jums sutramdyti nėra instrumentų. Didvyriai su išminčių smegenimis - kaip tvarkytis, kad nereikėtų ubagauti ir išmaldos prašyti žmonių per televizijas, renginius .... o dabar tik sugebate su ubagais kovoti.

Įdomu

Įdomu portretas
ar tos baudos bus renkamos iš darbuotojų, verčiamų dirbti viršvalandžius be jokio papildomo užmokesčio. Va čia tai tikrai nelegalus darbas!

hi

hi portretas
ANTRASIS PSD.....sekmės.......

fiola

fiola portretas
as su sita sistema susiduriau asmeniskai del savo vyro.litana mokejo atliginima vyrui,jis parnesdavo,as paklausdavau ar mokescius mokat,vyras sako nu mokam,ir buvau rami kol neatejo dokumentai is mokesciu inspekcijos ,kad mano brangusis skolingas uz mokesciu nemokejima.kad dirbo uzsieni[koks uzsienis jeigu nuo mano nugaros bijo atsitraukti.]taip buvo daug vaiksciojimo po visas instancijas ,as pati tvarkiau visus dokumentus,kol irodziau kad mano mielas tikrai nezino kad imone moka per nelegalaias saskaitas. jisai galvojo kad viskas pagal istatyma.

Kostas

Kostas portretas
Vyriausybė eilinį kartą parodė savo debilumo ir sveiko proto trūkumo aukščiausią lygį. Prie ko čia darbuotojai, negi jie darbinasi prieš darbdavio norą. Taip iš nelegalių darbuotojų bus traukiamas šešėlinis milijardas.

dasas

dasas portretas
Europoje uz nelegalu darba baudzia darbdavius ir labai didelemis baudomis,kadangi darbuotojas negali rinktis,jam reikia valgyti ir moketi mokescius uztai sutinka dirbti nelagaliai.Kiekvienas zmogus nenori dirbti nelegaliai kadangi jam yra svarbu darbo stazas,bet jeigu bus prailgintas pensijinis amzius bus nesvarbu ,nes jau dabar ne visi sulauke pensijinio amziaus o prailginus ji visai as manau nesulauks o ir moketi sodrai visai bus neaktualu.AS MANAU kad pensijinio amziaus prailginimas bus sodrai ir valstybei virve ant kaklo .

jurgis

jurgis  portretas
nelegaliai zmogus dazniausiai dirba ne is gero gyvenimo ,nekalbu apie nusikalstama veikla ,kontrabanda ir pan .tas kuris parduoda savo fizine jega ir gauna atlygi uz tai negali buti nubaustas nes dazniauisia tai jo vienintelis isgyvenimo budas .valdzia nori parodyti kad pas mus viskas labai grazu kaip ir nera ligoniu .ar tai normalu kai persvietus plaucius reikia paciam ieskoti nuotraukos ligonineje ,o paiaskejus diagnozei plauciu uzdegimui net neskiriama kraujo tyrimas .ar tai normalu? .dirbu ir is mano atlyginimo isksaiciuojami mokesciai sveikatos draudimui ,o ka as gaunu .bedas ir problemas .biuletenio neimu nes nukentes seimos pajamos todel teko dirbti sergant .ar musu valstybeje kas paskaiciavo ekonomiskai nuostolinga tai ar naudinga .taip pagal statisktika serganciuju maziau ir ligoniu kasos sutaupo ,o rezultatas apgailetinas kai zmones eina i darba sirgdami tikrai ne is gero gyvenimo .su darbu lygiai tas pats .negana to ,kad jau isgyvent nebeimanoma ,o isireikalaut pakelt atlygimnima tas pats kas peskom iki amerikos tai dar paskutini kasni kubilius atims .valio isnaikinkim lietuvius ir lietuva liks uzsienieciams ............keistai skamba statistinai duomenys kai deklaruojami 34 milijonai pajamu is dividendu .kokia reikia uzsiimt veikla ,kas saziningai tuos milijonus gaut .gal atsakys kubilius ???

Galerijos

Daugiau straipsnių