Neįgalieji tapo verslu

Grįžti į straipsnį

Neįgalieji

Neįgalieji portretas
Jie netapo, juos pavertė visokie stašaičiai, kai išėję iš kalėjimo supirko visas įmones, prikūrė visokių dirbtinių įmonių, kad gauti fondus ir sunaikinti tikrai dirbančias Nevyriausybines organizacijas. Tas pats vyksta ir su ES fondais, giminių klanais, otkatais.

dede

dede portretas
Žinau tokią socialinę įmonę...Ji yra įsteigusi VŠĮ Gimnazita

Luka

Luka  portretas
O dabar jau parašėt tai ką visi seniai žinom, Tai ką? Nebeliks skelbimų "reikalingas paradvimų vadovas, pirmenybė turintiems negalią?"Ar kaip?

As

As portretas
Na tai nuimkim visas paramas, subsidija ir verslas visai liks nesuinteresuotas idarbint, pasipils vel bedarbiu.

elena 3

elena 3 portretas
kaip visada laimi sukciai o pralaimi tie kurie dirba ir prakaita lieja

fdjf

fdjf portretas
Geras straipsnis. Reikia labiau kontroliuoti socialinės įmonės statusą turinčias UAB. Kadangi pats dirbu nevyriausybinėje organizacijoje, tai galiu paliudyti, kad pas mus neįgalieji dirba ne ant popieriaus, bet ištikrųjų dirba.

kauniete

kauniete portretas
dirbau vienoje is tokiu socialiniu neigaliuju imoniu , kurioms vadovavo toks andrius skromovas ...

pliurps

pliurps portretas
Pliurps negaus nieko

kairys

kairys portretas
tokia socialine imone yra Klaipedoje,bet registruota kaime kitam rajone,taspat savininkas yra ikures uab veikia Klaipedoje,ten taipat dirba popieriniai darbuotojai kurie slankioja pakampiais.vykdo karalystes norus .darbuotojai kruopsciai atrenkami,domina paklusnus neigalieji, juos domina nedarbingumo lygis,kad kuo ilgiau galetu pasinaudot o paskui atleidzia arba paciam tenka iseit is darbo ,sudaro nepakenciamas darbo salygas.

Politikai

Politikai portretas
Jei musu politikai butu nors 30% tokie isradingi kokie yra isradingi musu verslininkai, kurie nori dirbti ir suteikti darbo kitiems, tai musu valstybeje nebutu krizes, o zmones galetu oriai sulaukti senatves!

trūksta žodžių

trūksta žodžių portretas
Jei tai akivaizdu ir žinoma,tai kodėl tai leidžiama?O neįgaliųjų bendrijos vaikšto su atkišta ranka,prašydamos labdaros.Nes tokie gudročiai kaip šis,apie kurį rašoma,naudojasi spragom.

zodziu netruksta

zodziu netruksta portretas
tokie suskiai naudojas neigaliuju padetim sau kraunas piniga,perkas naujas masinas,o darbuotojam net algu laiku nesumoka,sneka dejuoja neigaliuju vardu,i darbina savo gerai pazystamus ar giminaicius turincius negalia ir sedi ant peciaus ,naudojas valstybes pinigais,lengvatom.net legaliu programu kompiuteriniu neperka,atsirado vargsai .

ir

ir portretas
iš kur tų parazitų Lietuvoje veisiasi? Apipuola valstybę kaip skėriai ir siurbia kraują patylomis... Šlykštūs monstrai, be jokios sąžinės ir moralės. Bet gyvenime už viską reikės susimokėti. Tik jau su solidžiomis palūkanomis.

lina

lina portretas
valstibė turi panaikinti socialines įmones, išleisti istatimą kad verslininkai turi procentaliai priimti į darba neįgaliuosius ir sveikus. taupitusi pinigai ir žmonės turėtu darbo.

Galerijos

Daugiau straipsnių