Nedarbo išmokas gauna vos 15 proc. registruotų bedarbių

Grįžti į straipsnį

kaunas

kaunas portretas
neapsimoka Lietuvoje dirbti,moka tik minimalu,o svetur uz ta pati darba gauni keturis kart daugiau.Lietuvoje gauni minimuma ir neuztenka net uz sildyma susimoketi.Tik kvailas gali dirbti,ir bus tuscios darbo vietos .

true

true portretas
taip kad nekniskit proto, kad bedarbiai is pasalpu gyvena, urodai...

manau

manau portretas
labai mazai kas gauna bedarbio pasalpa,o klykia ,kad zmones gyvena is pasalpu,kas gali pragyventi is pasalpu,gal huntinis nors viena menesi pabando.Ta darbo birza isvis nereikalinga ,persikvalifikuoti nera galimybes,pasalpu nemoka stoviu birzoj jau pusmetisANKSCIAU BUDAVO GALI KURSUS KAZKOKIUS LANKYTI DAbar uz savo lesas is kur pas bedarbi lesos nestoviu po tiltu ir dar neplesikauju.

Adele

Adele portretas
Nei bedarbei gauna pasalpas,nei socialines pasalpas gauna kiek zmoniu paklauskit ministro,.Viska nubraukia ,nieko kito nelieka tik vokti,pakliusi nors nemokamai gausi maitinima,O ka cia jie plirpia tai propoganda ,gopsiu verslininku,kad prisitraukti daugiau vergu.

Aš  portretas
esu bedarbė jau netoli 3 metai turiu dvi specialybes-beja gerus 1.5 metų negavau bedarbio pašalpos 350 litų nes buvau niekur neregistruota į pvz tėvų namus ar pnš jei žmogui nėra gyvenama vieta savivaldybėj įregisruota,jog ten žmogus gyvenantis ir jei darbo biržoj nestovi nenorėkite gauti tos socialinės bedarbio pašalpos beja kurią reikia vis savivaldybėje prasitęsti kas 3 mėnesius.Aš išgyvenu tik su maistu iš pašalpos plius pora mokesčių susimoku ir transporto bilietams užtenka,o po to kažkiek padeda šeimos narys duodamas į rankas 100 ar tai 50 litų taip ir gyvena žmonės iš pašalpų skaičiuoja kiekvieną litą ir centą ir bile ko neperka

tai aš

tai aš portretas
Šeimos narys - tai joberis ?

senelis

senelis portretas
koncervu poziuris i zmogu vercia begti is Lietuvos Bus stipri valstybe su sutvarkytais finansais, tik be zmoniu O jei prives uzsienieciu , tai be lietuviu Tai kuo skiriasi koncervai nuo komunistu Daro ta pati

seneli

seneli portretas
tu jau dabar rašai kaip ne lietuvis , rodau tau balvone ĄČĘĖĮŠŲŪŽ

anupras

anupras portretas
as tai eisiu vogti ir dauzyti naktimis zmones, nes neturiu uz ka pragyventi ir valgyti..

senelis to 8

senelis to 8 portretas
kaip rasau nesvarbu ,svarbu kaip yra o tu rasyk dailyrasti Tokie ir balsuoja uz koncervus , ne balvonai

seneli

seneli portretas
tau jau nesvarbu kaip rašai, nes pradžioj nuborliokėjai , o dabar europos kandonu tapai

prasau

prasau portretas
Perziurekite "qw12ghty" (YOUTUBE) ir spauskite like aciu :)

Nu

Nu portretas
Kol yra darbo vietu - jokiu pasalpu nereik moket ne vienam zmogui. Nenori dirbt pasiulyto darbo - tegul grauzia alkune.

to 12

to 12 portretas
o i lempa nenori kad paspausciau?

to 9

to 9 portretas
Eik. :))) Kam tai rupi? Naktimis vaiksto tik narkomanai ir salavos, pisk juos kiek nori. Paskui gausi nemokama buta ir maista, tik langas bus grotuotas, o subine turesi nuomot kasdien.:)))

rokas

rokas portretas
Kaip bebutu mirusiu is bado Lietuvos gatvese dar nesimato. Pardese pas visus pilni vezimeliai prekiu, supermarketai statomi vis nauji ir kiekviename eiles didziules, prie taksu eiles, koncertai i kuriuos telpa 10 tukst zmoniu, o bilietai po 500 litu isperkami per 1 valanda, carteriniai lektuvai pilni buduliu kyla 3 kartus per diena i Ispanija, Turkija ir Egipta ir t.t. Nesimato Lietuvoje jokio skurdo, baikit nesamones rasinet. Visi visko perteke. Ir baikit tas pasalpas dalint, nes restoranai nebesutalpina visu norinciu.:)))

Leta

Leta portretas
Nuo pat Lietuvos susikurimo dar nera buve tokio gero gyvenimo Lietuvos zmonems, koks yra dabar. Net nedirbantys gyvena gerai. O kas netingi ir dirba, tie turi absoliuciai viska.

na

na portretas
ne anekdotas. Sėdi moteriškė laukia Invalidumo. Klausia kas Jums, o kas jums čia biški skauda čia. Atėjau nes nusibodo, reikia pinigų. Man neįdomu, bet ji kalba. Vyras invalidas. Sūnus su aukštuoju išmetė iš darbo biržos, nes atsisakė dirbti. Pati bedarbė. Svolačiai dar atėjo tikrinti tik nesupratau ko tie svolačiai jai nedavė. O mes turim namą vyras remontuoja mašinas. Klausiu tai iš ko sūnus mergas kavos nuveda ir prez..... nusiperka. Aš duodu. O Jūs sakote nedirbate. Tyla. Ir neisiu už tokį atlyginimą aš geriau gyvenu be jų minimumų. Anekdotas. Tai vat brangieji ką kalba pašalpiniai. Ir kol bus branginamas bedarbis, o nedirbantysis, taip ir bus. Tie kurie nedirbo ir nedirbs, nes tas kuris dirba jį visą gyvenimą išlaikys. O kiek kompensacijų.

kristina

kristina portretas
pritariu Nr. 13 Nu. Dar pridursiu ateina darbintis iškart sako pasirašyk, kad aš tau netinkamas, o jei priimsi tai gailėsies. Klausimas kodėl turėsiu gailėtis? Pridarysiu tau taip, jeigu siūsiu specialiai viską gadinsiu, jei pardavinėsiu nieko neparduosiu, jei remontuosiu dar labiau sugadinsiu. Rašykis. Aš dirbti nenoriu biški į rusus pašoku, dar pašalpas gaunu nu vienu žodžiu nu.

Galerijos

Daugiau straipsnių