Nauja Turizmo departamento vadovė: vakariečiai Lietuvos nežino

Šiandien Valstybiniame turizmo departamente prie Ūkio ministerijos darbą pradėjo naujoji direktorė dr. Raimonda Balnienė.

Departamento vadovė pirmiausia sieks susipažinti su šiuo metu vykdoma veikla, esančiomis problemomis, įgyvendinamais projektais, turimais resursais ir kolektyvu.

„Dirbant tarptautinėje aplinkoje, pastebėjau, kad Lietuva daugelio Vakarų šalių žmonėms tiesiog dar nežinoma, todėl ne itin gausiai lankoma turistų. Neabejoju, kad Lietuva turistams gali būti labai įdomi tiek savo istoriniu paveldu, tiek naujai sukurtais unikaliais turizmo objektais ir produktais. Dėsiu ypatingas pastangas suvienyti bei optimizuoti visų turizmo sektoriuje veikiančių institucijų, asociacijų ir organizacijų veiklą, kad Lietuva taptų unikali, patraukli ir turistų mėgiama bei gausiai lankoma šalis“, - sakė Departamento direktorė dr. Raimonda Balnienė.

Dr. Raimonda Balnienė buvo VU Tarptautinės verslo mokyklos viena įkūrėjų ir direktoriaus pavaduotoja, 15 metų universitete dėstė tarptautinę rinkodarą, iki š.m. spalio 1 d. dirbo Lietuvos Respublikos komercijos atašė Nyderlandų Karalystėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių