Namų savininkai atsigręžia į malkas

Grįžti į straipsnį

htoru

htoru portretas
Taip,jeigu dujos nepigs,tai autonomini buto sildyma irgi ruosiuosi keisti i kieto kuro katila.Autonominis buto sildymas nera pigu,bet atsijungus nuo centralizuoto sildymo moraliskai lieki laisvas nuo monopolistu terorizmo .

tr

tr portretas
Neaiskus duju kaloringumas, nes pries trejeta metu tam paciam plotui buvo sunaudojama zymiai maziau duju, nors per ta likotarpi pastatas buvo apsildytas. Taciau duju sunaudojimas pakilo apie 40 procentu. Idomu, ar kas tikrina duju kokybe.

reot

reot portretas
Tarybiniais laikais dujos buvo "pažymėtos" kvapu ,o tai reiške ,kad jeigu kur nors dujas praleidžia įrengimai ,pasmirsta,nebuvo jokio garso degant dujom.Dabar kaip dujos dega,baisiausias šnipštimas girdėti,aš manau ,kad kartu su dujom pumpuojamas oras,kad degant skaitliuką prisuktu daugiau,už tai dujos degdamos kartu su oru šilumos energijos duoda mažiau .Išvada,apgaunami dujų pirkėjai.

santechnikas

santechnikas portretas
Dabar dujos name, nebera joks privalumas, viskas keiciasi drastiskai, taip brangstant dujoms tik retas gales jomis sildytis, zmones masiskai statosi katilus malkoms, tik spju suktis.

Galerijos

Daugiau straipsnių