N. Bunkė vis dar perpus su D. Zvonkumi moka paskolą už namą

Lietuvoje dauguma įžymybių neturi namų, iki gilios senatvės yra įsiskolinę bankams arba nuolat mąsto, kaip  išgyventi nuo algos iki algos.

„Fondo juodai dienai neturiu. Gyvenu šia diena ir gan intensyviai. Moku paskolą. Tad nelabai išeina tai juodai dienai pinigėlių atsidėt”, - pasakojo aktorius Gintaras Mikalauskas.

Atlikėja Natalija Bunkė žurnalistams tvirtino, kad jaučiasi gyvenanti labai gerai.
„Turiu nuostabų vaiką, turiu mėgstamą darbą. Nors pinigų neturiu labai daug, bet man jų daug ir nereikia. Ne piniguose laimė”, - sakė N. Bunkė.

Nors Natalija tikina, kad pinigų kiekis jos nuotaikos nereguliuoja, žmonės kalba, kad  dainininkės  gyvenime nieko netrūksta. Štai neseniai Natalija įsigijo naują automobilį. Keletą metų vairavusi Mazdą, prieš keletą savaičių  N. Bunkė  persėdo į naujutėlaitę  „Audi Q 5“.

Tačiau  žvaigždė tikina, kad prabangus pirkinys – ne atsitiktinis  žaisliukas. „Apie tokį automobilį aš svajojau trejus metus, bet negalėjau jo įsigyti. Taupiau taupiau ir įsigijau”, - nauju pirkiniu džiaugėsi dainininkė.

Eiliniams žmonėms toks įprastas posakis reikia taupyti labai dažnai skamba ir vadinamųjų garsenybių namuose.

N. Bunkė sako gerai pagalvojanti prieš kiekvieną rimtesnį pirkinį. Mat be kitų savo įsipareigojimų, moteris perpus su Zvonkumi, iki šiol moka paskolą už santuokoje įsigytą namą Klaipėdoje.

O štai Marius Jampolskis neturi namų. Kartu su Renata Uzialkaite ir judviejų augintiniu Marius glaudžiasi nuomojamame bute. Taigi, kas mėnesį turi rasti pinigų ir nuomai, ir paskolai už butą, kuriame negyvena.

„Aš turiu tik būstą, už kurį moku paskolą bankui. Ten dabar gyvena mano buvusi žmona ir sūnus”, - sakė M. Jampolskis.

„Labai norėčiau savo namų, todėl dedu litą prie lito ir tikiuosi, kad greit galėsiu įsigyti būstą”, - pasakojo atlikėja Irūna Puzaraitė.

Žvaigždžių banko sąskaitų revizija ir turtų išklotinė jau šį antradienio vakarą 20.55 val. laidoje „Karamelinės naujienos” tik per LNK.


Šiame straipsnyje: Natalija Bunkėpinigai

NAUJAUSI KOMENTARAI

123

123 portretas
Pala-pala , tai kur Bunkės , taip jos išgarsintas , verslininkas - milijonierius ? Ar tai eilinis bajeris , kaip ir su solinę karjera ? Pasirodo , kad karalius - nuogas ?

va taip

va taip portretas
man toks jausmas kad ta bunke viena gyvena,,,

aldona

aldona portretas
suprantu bonke ,ji apsukri,bet kur Zvonkaus protas.issiskyre ir moka paskola uz nama kuriame gyvena bonke.nesuprantu.ir atsiranda tokiu kvailu vyru.gerai moterims juos apie pirsta vynioti.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių