Mūsų namų akys – langai

Renkantis plastikinius langus įtakos turi daugybė aspektų. Man svarbu, kad langai neišleistų šilumos iš namų ir į patalpų vidų iš lauko neįleistų šalčio.

Mano žmonai svarbu, kad langų nereikėtų valyti kiekvieną pavasarį prieš šventes ir rudenį po gausaus lietaus. Mano tėvams svarbu, kad langai sandariai užsidarytų ir nebūtų girdėti nuolatinis kiemo bei gatvės triukšmas. Mano mylimiems vaikams svarbu, kad langai būtų dideli ir lengvai atsidarytų. Pažįstu nemažai žmonių, kuriems svarbi plastikinių langų spalva, dizaino formos. Dar svarbu, kad langai būtų patvarūs ir nesikraipytų nuo nuolatinių gamtos sąlygų, kad laikui bėgant nesikeistų langų profilio spalva, kad langai būtų saugūs nuo įsilaužėlių, kad stiklas būtų skaidrus, kad visi mechanizmai veiktų nepriekaištingai tiksliai ir ilgai.

Langą galima pagaminti iš įvairių profilių. Vieni turi vienas savybes, kiti – kitokias. O iš kokio profilio langas galėtų turėti daugiausiai mums reikalingų savybių? O gal užtenka optimalaus šių savybių kiekio, kad turėtume patikimą, kokybišką langą ir už mums tinkamą kainą?

Šiuo metu siūlome langus gaminamus iš naujos kartos Vokietijoje gaminamo profilio RECYCLINE. Tai penkių kamerų profilis, kurio dalis sienelių išlietos siekiant neteršti gamtos iš antrinės žaliavos. Antrinės žaliavos kokybę užtikrina, tai, kad ji gaunama perdirbant tik paties koncerno PROFINE gaminamų gaminių atraižas. Pirminė žaliava yra bešvinė, todėl naujam profiliui yra suteiktas Green Line sertifikatas, garantuojantis kad gaminys yra visiškai be švino – tai ypač ekologiškas produktas. Green Line ženklu sertifikuoti langai pasižymi didele šilumos izoliacija, patvarumu ir ilgaamžiškumu, didesniu atsparumu oro sąlygoms, kokybiškesniais paviršiais su matiniu blizgesiu bei galimybe perdirbti profilį. PVC sienelės storis beveik 2,8 mm, profilio plotis yra 70 mm. Gaminių stabilumą garantuoja viduje esantis 1,5 mm cinkuoto plieno profilis. RECYCLINE profilyje esančios keičiamos juodos sandarinimo tarpinės užtikrina maksimalų lango sandarumą. Standartinėje komplektacijoje montuojami apkaustai su priešįsilaužimo funkcija, turi mikroventiliacijos padėtį. Gaminių dizainą sušvelnina užapvalintos vidinės stiklajuostės. Plastikiniai langai gaminami individualiai pagal dydį, dizainą, atidarymo pobūdį. Rėmų spalvą galima pasirinkti iš esančios spalvų paletės. Profilis montuojamas su 2 arba 3 stiklų paketu. Iš kurių 1 arba 2 gali būti su selektyvinia danga, viduje argono dujos.

Dar daugiau geresnių savybių turi langai, gaminami iš tos pačios Vokietijos gamyklos PROFINE gaminamo 6 kamerų profilio 88-plius. Šis profilis turi tris sandarinimo tarpines. Tai užtikrina maksimalius vandens nepratekėjimo ir oro skvarbumo rodiklius. Profilis yra ypač aukštos šiluminės varžos, žemas šilumos perdavimo rodiklis. Į šio profilio gaminius galima montuoti iki 48 mm pločio stiklo paketą iš 2 ar 3 stiklų. Tai pats plačiausias profilis šiuo metu tarp siūlomų Lietuvoje.

Svarstote, kur įsigyti tokius langus? Ateikite į šalia jūsų esantį MANO NAMUKAS (www.manonamukas.lt) prekybos skyrių. Čia rasite kokybiškus langus, duris, vitrinas iš naujos kartos profilio. Skyriuose prekiaujame vidaus ir lauko palangėmis, pakeliamais garažo vartais su automatika, lauko šarvo durimis, vidaus faneruotomis durimis. Apžiūrėsite įrengtą ekspozicinį namą, kuris pastatytas apdailos plytomis, uždengtas plienine stogo danga, turi įrengtą lietaus nuvedimo sistemą, viduje sienos iškaltos ekologiškomis dailylentėmis, padengtos ekologiškais tapetais. Grindys išklotos kokybišku vokišku laminatu. Pabandysite kaip funkcionuoja drabužinės ir pertvaros su slankiojančiomis sistemomis. Galėsite įsigyti lovą, čiužinį, žaliuzes, koletus ar net lauko baldus. Daug prekių parduodama patraukliomis kainomis, kažkuriems gaminiams taikomos ypatingos nuolaidos, galima pasinaudoti nuolaidų kortele arba pirkti išsimokėtinai.

Informacija teikiama telefonu 8 630 00330. Jei susidomėjote kokybiškais gaminiais, skambinkite. Atvažiuosime nemokamai, apžiūrėsime, paskaičiuosime ir patarsime iš širdies. Ar ne laikas dabar atnaujinti namus?



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių