„Moki-veži“ švenčia dešimtmetį

Apdailos ir statybinių medžiagų prekybos sistema „Moki-veži“ savo veikos dešimtmetį pasitinka ambicingais plėtros planais. Vien per šiuos metus planuojama atidaryti penkias naujas parduotuves - Kaune, Panevėžyje, Utenoje, Telšiuose ir Plungėje.

Žvelgdama į priekį „Moki-veži“ analizuoja rinką ir svarsto galimybę savo veiklą išplėsti visame Baltijos regione, pirmiausia Latvijoje ir Estijoje.

„Tai, kad šiandien minime savo dešimties metų jubiliejų, parodo, jog mūsų verslo strategija – ne vienadienė, o paremta detaliais skaičiavimais ir taikliomis įžvalgomis. Prieš dešimt metų pradėję nuo vienos parduotuvės ir kelių dešimčių prekių asortimento, šiandien galime didžiuotis, jog mūsų prekybos sistemai priklauso 23 prekybos centrai ir parduotuvės, kuriose prekiaujama per 40 tūkst. skirtingų pavadinimų prekėmis“, - sakė UAB „Makveža“ direktorius komercijai Gintautas Butkevičius.

Šiuo metu prekybos sistema „Moki-veži“ yra sukūrusi daugiau kaip 450 darbo vietų. Įgyvendinant plėtros planus, žadama įdarbinti dar apie du šimtus žmonių. Pasak įmonės vadovų, tai ypač svarbu šiuo sudėtingu ir socialiai jautriu laikotarpiu.

Pirmaisiais veiklos metais prekybos sistema „Moki-veži“ pasiekė 2 mln. litų apyvartą, o šiandien šis rodiklis išaugęs beveik šimtą kartų.

„Esame dinamiška ir ambicingus tikslus sau kelianti įmonė, orientuojamės į maksimalų klientų pasitenkinimą ypač patraukliomis prekių kainomis. Sėkmingos mūsų ankstesnės investicijos, verslo stabilumas ir sistemingas tikslo siekimas užtikrino veiklos plėtrą atrandant vis naujas rinkas, todėl šiandien savo klientams galime ypač žemomis kainomis“, - teigė G. Butkevičius.

Apdailos ir statybinių medžiagų prekybos sistema „Moki-veži“ savo dešimtojo gimtadienio proga visą kovo mėnesį ištikimiausius klientus žada stebinti ypač žemomis kainomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių