Mokesčių isterija ir panika valdžios laive

Grįžti į straipsnį

raudonkepuraite

raudonkepuraite portretas
Labai grazus Onos raudoni plaukai, ir straipsnis

pensininkas--Patriotas

pensininkas--Patriotas portretas
DIEVE,DIEVE!susigraudinau skaitydamas,kokie teisingos gerb.Onutes mintys!!!....melskimes,kad sie protingi patarimai istriktu vyriausybes ir seimo KLOUNU galvose!DIEVE,ISKLAUSYK ONUTES B.SAUKSMA. IR PRASKAIDRINK VALDZIOJE ESANCIUJU PROTUS...!.......

nuomone

nuomone portretas
Once , bet juk jusu koalicija ir partijos [ '' liberalu '' ] visad gyveno ir valde pagal Ostapo Benderio principus ? Juk tik jusu partieciai visada buvo nusipelne gyventi geriau ? Tad kam gi tad , jeigu ne jums patiems skirtas tas bereiksmis ir tuscias straipsnis ?

Vika

Vika portretas
Kam ta onute rasineja mums tokius faktus . Kur ji buvo kai reikia ten seime bandyti atidaryti smegenis tiems ,kuriems rupi ,kad tik butu jiems is ko issimoketi alga s.

aaaaaaa

aaaaaaa portretas
vienintelio dalyko galima apgailestauti, kad jei Onute bus išrinkta į seimą, vistiek nieks nepasikeis. Kol koncervai bus valdžioj ir plaus pensininkams smegenis, tol nieko doro nebus, o balsuot juk daugiau nebeliko kam. Visi išsilakstė kas kur liko pensininkai.

Sw

Sw portretas
"<..>moksliškai yra įrodyta, kad neefektyvu per biudžetą perskirstyti daugiau nei 25 proc., nes tada mažėja BVP augimas". Kur nuoroda į šaltinį?

tapu tapu tapu tapu iš LT

tapu tapu tapu tapu iš LT portretas
Gaila, kad taip, kaip Onutė B. mąsto tik liberalų politikai, kitų partijų atstovams rūpi tik ateinantys rinkimai ir jų reitingai. Po keleto rinkimų gali nebelikti mokesčių mokėtojų ir pajamų į Lietuvėlės biudžetą. Iš kur tada bus mokamos pensijos?

P. Ona

P. Ona portretas
Papasakokite kaip liepos 14 d. su R. Mikaičiu patvirtinot Stoniui detalųjį planą ir kaip atidarėt kelią milijardinei investicijai.

poniai Balžekienei

poniai Balžekienei portretas
Jus rasote teisingai, tačiau mums tai ne motais, perduokite savo seimo nariui Jūsų partijos atstovui E.Tamasauskui tegul sprendzia problema, bet jus tik rasote, o kodel gi jusu partija su Mikaiciu priekyje nioeko nedarote, pardavete Stoniui sklypa, padarete Kaunui ir jo zmonems nuostolius, pati tai ta pertekliu jauciate nuolat, Jusų turtas tikrai veertas apmokestinimo, neverkite dek kitu, o darykite sprendimus su Savo Ministru ir Seimo nariais kurie yra partrijos nariai Seimunai.Kam rasyti jai nieko nedarote tuo klausimu pati

Gintaras

Gintaras portretas
Dėl biudžeto išlaidų mažinimo. Žiūrint 2011.12.06 seimo posėdį pasidarė labai įdomu. KODĖL buvo labai greitai pamirštas E. Masiulo siūlymas mažinti visas biudžeto išlaidas 4%? Balsavimo rezultatai tiesiog nustebino: Už naujus mokesčius apie 80-90 balsų, prieš 14-16 (panašus skaičius seime Liberalių partijų). Kas gali paneigti, kad polinės partijos (Konservatoriai, Socdemai, Darbiečiai, Tvarkiečiai ir tt) priešinasi išlaidų mažinimui todėl, kad po rinkimų nesumažėtų finansavimas toms sritim, kur planuoja įdarbinti savo partiečius ir "pagal paskirtį naudoti mūsų (mokesčių mokėtojų) pinigus?

to - 7

to - 7 portretas
tie liberalu politikai , tai jau eile metu yra prisiplakeliai ? Kas valdzioje - prie to ir plakasi , o pries rinkimus vel tampa ciulbuoneliais ir pradeda suokti , kd tik paprastam rinkejui - varguoliui itikt ? Po rinkimu - viskas vel is naujo ...

hm

hm portretas
youtube: /watch?v=_cLrcinZ19s

WOW

WOW portretas
Oho, kokiu yra protingu moteru! Beje, ir jos plaukai labai grazus.. Straipsniukas tiek teisingas, kad konservai drasiai gali juo naudotis kaip vadoveliu, butent taip, ir tik taip ir reikia tvarkyti valstybe!

jurate

jurate portretas
Sutinku su p. Onutės nuomone,supriešinimas nieko neduos.Reikia siekti išspresti problemas kitais būdais,bet tik ne tokiais metodais-apmokestinti.Šalies ekonomiką galima palyginti su analitinemis svarstyklėmis,kurias labai lengva išjudinti,bet sunku subalansuoti.

ryža

ryža portretas
didžioji ekonomistė-mikio ginklanešė...labai juokinga

Alė

Alė portretas
teisybė. Amen

hm

hm portretas
youtube: /watch?v=Gowm5pJMhNE

Vilė

Vilė portretas
Nežinau, kokie mokslininkai įrodė, kad per biudžetą tegalima perskistyti ne daugiau 25 proc. BMV, nes kitaip sulėtės ekonomikos raida. Skandinavijos šalys perskirsto gerokai daugiau ir sėkmingai juda į priekį. Būtų gerai, kad p. Onute tiksliau pagrįstų savo teiginį.

klausimas

klausimas portretas
o kodel ta raudonplauke nieko nenuveike , kai buvo Kauno Apskrities virsininke , apsistaciusi buvusiais komunistu funkcionieriais ?

Onorė Balzakas Onai Balžak

Onorė Balzakas Onai Balžak portretas
O balžakieniškos schemos, kurias labai mėgsta mūsų ONA, yra tokios: “Aš ir mano aplinkos žmonės nusipelnę gerai gyventi! Nušluosim nuo Lietuvos paviršiaus visus nesugebėjusius pralobti ir liksim tik mes, kurie nusiperka geresnius automobilius, kokybiškesnius namus ir banke turi daugiau, nei reikia kelionei į pigų Turkijos kurorta! Kiti gi neverti žmogaus vardo, tegul jie lieka mūsų tarnais ir vergais!”

pensininkas

pensininkas portretas
O man patiko prie ruso, dekui siai valdziai, kad gryztane po truputi atgalios.

Tiesiog as

Tiesiog as portretas
KO VAROT ANT ONOS!!!!!JI UZ JUS VISUS KARTU SUDEJUS PROTINGESNE IR GERESNE!!!!!MASTYTI ZMONES REIKIA<O NE NUSISNEKETI!!!!AS UZ ONA,o jus kvailiai pasiskerskiti jei neesate uz ONA :P

Adam panelei Vilei

Adam panelei Vilei portretas
Galetumete pasidomet jau atliktomis sioje srityje SWOT analizemis, publikotais mokslinais straipsniais sia tema - paskutines mokslines publikacijos, jei neklystu, gal is Mastrichto arba Tilburgo universitetu profesoriu buvo. Uzeinat google'a ir randat. :) Na, arba paskaityt koki nors ekonomikos vadoveli. P.S. Mes visi juk mokam "vaidint labai isprusiusius", bet tada tik kalba atrodo labai nekonkreti, labai abstrakti. ;)

to -22

to -22  portretas
o ka gero Kaunui ir miestieciams nuveike tas ''raudonplaukis proto bokstas '' , kol buvo valdzioje ?

Ekonomistė

Ekonomistė portretas
Kas šį kartą rašė ekonominį straipsnį? Tik ne Ona, ji - apie ekonomiką , tai tik anekdoto tema.

Dalia

Dalia portretas
Sutinku su Onute, reikia spresti problemas.

Didžiajai rūpintojėlei

Didžiajai rūpintojėlei portretas
Šalin rankas nuo raudonplaukės.Kada dirbo apskrities vade nuveikė daug.Kiek žemės sklypų ,,sutvarkyta,,.Vien ką reiškia žemės sklypo po Kauno elektrine plano palaikymas taryboje atiduodant Gazpromui ir nubraukiant pareigą investuoti Kaune 400milijonų.Ačių miela Onute ir kam taškytis prarūgusiu actu.

Galerijos

Daugiau straipsnių