Mobiliojo ryšio įrangą leis „pririšti“ ne ilgiau nei dvejiems metams

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
As naudoju Omnitel ir nesiparinu Ezys turiu, tarifa pigus ir niekam nieko neisipareigoji:)

Audrius

Audrius portretas
Teisingai, kai operatorius geras tai ir del pririsimo nera ko bijoti :)

ereliukas-8

ereliukas-8 portretas
Priristi tik modemai, kiek perku telefonu su sutartim tai dauguma laisvi.

martynas

martynas portretas
tai, kad omnitel praktiskai nei vieno priristo telefono neturi. gal tik iPhone, bet cia toks toks "apple" reikalavimas.

Naujovė

Naujovė portretas
Telekomas save išlaiko iš paslaugų. Ir tai yra asmeninis reikalas, kiek kas nori kalbėti. Šioje sferoje neturėtų būti maklerystės, nes viskas aišku. Specialistai pajamas galėtų papildyti iš techninės kūrybos, gamybos. Naujovių sferoje turi būti ramu.

Trumpet Call

Trumpet Call portretas
Luko 21: 7 Jie paklausė: „Mokytojau, kada tai įvyks? Ir koks bus ženklas, kai visa tai pradės pildytis?“ 8 Jis pasakė: „Žiūrėkite, kad nebūtumėte suklaidinti, nes daugelis ateis mano vardu, ir sakys: ‘Tai Aš!’ ir: ‘Atėjo metas!’ Neikite paskui juos! 9 O kai išgirsite apie karus ir maištus, nenusigąskite, nes visa tai turi pirmiau įvykti, bet dar negreit galas“. 10 Ir dar jiems sakė: „Tauta sukils prieš tautą ir karalystė prieš karalystę. 11 Įvairiose vietose bus didelių žemės drebėjimų, badmečių, marų, bus baisių įvykių ir didelių ženklų iš dangaus. 12 Bet prieš tai jie pakels prieš jus rankas ir dėl mano vardo jus persekios, tempdami į sinagogas ir kalėjimus, ves pas karalius ir valdytojus. 13 Tai bus jums proga liudyti. 14 Taigi įsidėkite sau į širdis iš anksto negalvoti, kaip ginsitės, 15 nes Aš jums duosiu tokios iškalbos ir išminties, kad nė vienas jūsų priešininkas negalės nei atsispirti, nei prieštarauti. 16 Jus išdavinės tėvai, broliai, giminės ir draugai; kai kuriuos iš jūsų jie žudys. 17 Būsite visų nekenčiami dėl mano vardo. 18 Tačiau nė plaukas nuo jūsų galvos nenukris. 19 Savo ištverme išlaikykite savo sielas“. 20 „Kai pamatysite Jeruzalę supamą kariuomenės, žinokite, jog prisiartino jos sunaikinimas. 21 Tada, kas bus Judėjoje, tebėga į kalnus, kas mieste – teišeina iš jo, kas apylinkėse – tenegrįžta. 22 Nes tai bus bausmės dienos, kad išsipildytų visa, kas parašyta. 23 Vargas nėščioms ir žindančioms tomis dienomis! Nes baisi nelaimė ir rūstybė ištiks šitą tautą. 24 Žmonės kris nuo kalavijo ašmenų ir bus išvaryti nelaisvėn į visas tautas, o Jeruzalę mindžios pagonys, kol baigsis pagonių laikai“. 25 „Bus ženklų saulėje, mėnulyje ir žvaigždėse, o žemėje blaškysis sielvarto slegiamos tautos, jūrai baisiai šniokščiant ir šėlstant. 26 Žmonės sustings iš baimės, laukdami to, kas turės ištikti pasaulį, nes dangaus galybės bus sudrebintos. 27 Tada jie išvys Žmogaus Sūnų, ateinantį debesyje su jėga ir didžia šlove. 28 Kai tai prasidės, atsitieskite ir pakelkite galvas, nes artėja jūsų atpirkimas“. 29 Ir Jis jiems pasakė palyginimą: „Stebėkite figmedį bei visus kitus medžius. 30 Kai jie ima sprogti, jūs patys matote ir žinote, kad vasara jau arti. 31 Taip pat pamatę visa tai vykstant, žinokite, kad arti yra Dievo karalystė. 32 Iš tiesų sakau jums: ši karta nepraeis, iki visa tai įvyks. 33 Dangus ir žemė praeis, o mano žodžiai nepraeis. Mūsų karta yra paskutinė karta! Daugiau informacijos BIBLIJOJE. TAIP, SKAITYKIT BIBLIJĄ: ST, NT, PT (Laiškai; TrumpetCallofGodOnline). VISOS DALYS YRA VIENODAI SVARBIOS!… VISIEMS: "youtube: /watch?v=PEm2TjZX0-8" ; KRIKŠČIONIMS: "youtube: /watch?v=zF4UReGqGD4" ; TAU: GAL ŠIANDIEN YRA TAVO IŠGELBĖJIMO DIENA?...

to 6. Trumpet Call

to 6. Trumpet Call portretas
Religinis fanatike, dink vieną kartą iš interneto su savo religine propaganda, nes tokiems kaip tu ir už tokią veiką yra numatyta baudžiamoji atsakomybė. Beje, visiškai atsakingai pareiškiu : Dievo nebuvo, nėra ir nebus. Čia panašiai kaip taksi firmoje "Smūgis" . Nuolaidų nebuvo, nėra ir nebus. Va taip.

Galerijos

Daugiau straipsnių