Mobiliojo ryšio abonentai pamiršta lojalumą savo operatoriui

Grįžti į straipsnį

m

m portretas
nesu lojalus kuriam nors operatoriui, bet Omnio esu atsikandęs ir tikrai neplanuočiau pas jį sugrįžti dėl kelių per mėnesį sutaupytų litų .

rokas

rokas portretas
Man patinka Omnitel strategija, esu Lojalus klientas, labai dziaugiuosi paslaugomis, buvau isejes taciau grizau ir ruosiuosi bendradarbiauti su sia kompanija: geri sprendimai, geras servisas ir auksta paslaugu kokybe, to reikia naudojant operatoriaus paslaugas. Buvau nepatenkintas kai omnitel ivede savo planus, taciau darbar supratau, jog ilgalaikeje perspektyvoje bendraujame saziningai ir teisingai

Rokai

Rokai  portretas
koks dar gali būti bendradarbiavimas , ką čia pezi , tu esi tik nešantis pinigus jiems

kastytis

kastytis portretas
Tai gal tiems lojaliesiems irgi prigalvokite akcijų , o nesityčiokit iš Jų ? Ateini šnekėt į Saloną, o tos mergelės Tave siunčia ... ir sako,kad nieko negali išspręst. Norėjau uždaryt ,,bitėje,, vieną iš savo numerių,bet mergelė vilniaus akropolyje pareiškė,kad dar nesibaigus 3 mėn. sutartis ir teks susimokėt... Na tai ir išeisiu net su 6 numeriais į omnitelį. Lai pagalvoja,kad mes mokam pinigus ir muziką užsakome mes. Jei 6 abonentai Jiems niekai.... Ir mergelei taip pasakiau,o Jai buvo dzin.

martynas

martynas portretas
Nesutinku, kad budamas nelojaliu gausi daugiau. Priklauso pas koki zinoma operatoriu, taciau siais metais geresnes salygas isigyti telefonams, tame tarpe ir iphone 4 galima buvo gauti pas omnitel bunant ju lojaliu klientu, nei nauju

to Rokai

to Rokai portretas
Tai, o ko tu dar nori? Neši pinigus - gauni kokybiškas paslaugas (bent jau aš omnitel). Gaunu nuolaidas, gaunu gerus planus, gaunu inovacijas reikalingas man ir mano šeimai. Tarkim neseniai įsigijau planšetinį kompiuterį. Tarkim Tele2 vargu ar tą pasiūlys. Kaip, kad sakė vienas iš tų vadų jų, kad kai vartojams reiks (tai aš įsivaizduoju, kad jų reiks - tai kiekvienam reikės) tai tada ir mes pasiūlysim. Nei tele2 nei bitė nesistengia vartotojų šviesti, parodyti, kaip jie gali sutaupyti laiko, pinigų per kitus galus pritaikydami naujus sprendimus. Jiems vartotojai neįdomūs, o omnitel įdomūs.

lukas

lukas portretas
Jau ketvirti metai esu Omnitel klientas, nuolat is ju sulaukiu skambuciu su naujais pasiulymais, jauciuosi vertinamas

Galerijos

Daugiau straipsnių