M.Marcinkevičius: akcininkai nusprendė, jog „reikia pokyčių“

Vadinamojo VP dešimtuko narys verslininkas Mindaugas Marcinkevičius, nebedalyvaujantis bendrovės "Akropolis Group" valdyme, išsamiai nekomentuoja, kodėl pasitraukė iš įmonės vadovo pareigų ir valdybos - esą akcininkai nusprendė, kad reikia pokyčių.

"Nutrūko darbo sutartis", - portalui vz.lt sakė M.Marcinkevičius, pridūręs, jog sutarties įmonės akcininkai nepratęsė nutarę, jog "reikia pokyčių".

M.Marcinkevičius teigė, kad jo pasitraukimas neturi nieko bendra su spėliojimais apie galimus pokyčius įmonės "Vilniaus prekyba" akcininkų struktūroje ir teigė tebesantis "Vilniaus prekybos" netiesioginis akcininkas - per grupės įmonę "Taikos projektas".

"Akcininkų struktūroje niekas nepasikeitė" - vz.lt sakė M.Marcinkevičius.

Jis sakė šiuo metu toliau vadovaujantis "Vilniaus prekybos" grupės įmonėms "Biruliškių projektas" ir "Taikos projektas".

"Taikos projektas", anot M.Marcinkevičiaus, aktyvios veiklos šiuo metu nevykdo, tik valdo kai kurių "Vilniaus prekybos" grupės įmonių akcijas.

M.Marcinkevičius, kartu su Gintaru Marcinkevičiumi, yra "Taikos projekto" akcininkai, o ši bendrovė yra viena iš 9-ių "Vilniaus prekybos" akcininkių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių