M.Kaseliauskas neketina trauktis iš VMI vadovo pareigų

Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) vadovas pasitraukti iš užimamų pareigų neketina, bet yra pasirengęs taisyti ir VMI veiklos, ir savo darbo trūkumus.

"Žiūrėsime, kaip įvykdyti prezidentės rekomendacijas", - "Verslo žinioms" sakė Modestas Kaseliauskas.

Jis tikina, kad finansų ministrės Ingridos Šimonytės priekaištų iki šiol nesulaukęs, o prezidentės pastabų nesieja su asmeniniais nemalonumais.

Pavasarį kilęs triukšmas, kai dalis Lietuvos gyventojų sužinojo esantys skolingi valstybei privalomojo sveikatos draudimo mokesčio, parodė, kad Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) dirba labai formaliai. Jos vadovo darbą prezidentė Dalia Grybauskaitė vertina blogai.

Premjeras Andrius Kubilius kol kas nesiima vertinti Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) vadovo Modesto Kaseliausko darbo ir sako, kad situaciją aptars iš atostogų grįžus finansų ministrei Ingridai Šimonytei.

M.Kaseliauskui praėjusį pavasarį buvo pareikšti įtarimai dėl neteisėto šaudmenų laikymo. Šovinių neva buvo rasta per kratą jo tėvų namuose Telšių rajone, Tryškių miestelyje.

VMI vadovas viešai apkaltino FNTT tendencingai tiriant bylą.

Šių metų sausį FNTT yra pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl "juodosios buhalterijos" M.Kaseliausko motinai Stefanijai Kaseliauskienei priklausančioje įmonėje.


Šiame straipsnyje: Modestas KaseliauskasVMI

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių