Minsko valdžia žlugdo ŪBIG investicijų planus

Grįžti į straipsnį

Karoc

Karoc portretas
Reikia investicijas sukti atgal į Lietuvą... Pabaigti Vilniuje Žalgirio stadiono ir priegu projektus su rumais nenaudojamais. Galėtų Kaune kanors didingo ir naujo išvystyti, tarkim biurų dangoraižį, juk stipri UBIG įmonė yra, gal tai duotų Kauno verslui stimulo investuoti į tokius projektus mieste...

che

che portretas
vienas Lukashenkos zodis ir nacionalizuos Stadium su viskuo. Rukysit su savo arbotrazais.

Antanas

Antanas  portretas
Vistiek reikia stengtis pabaigti projektus! To ir linkiu vienai is geriausiu Kauno regiono grupiu, kuri nesiliauja stebinti ne tik gimtineje, bet ir uz jos ribu. Tai ypac svarbu, todel myliu siuos Kauno verslininkus, ju idejas bei miela UBIGO kolektyva!!!

Penzelis

Penzelis portretas
Rusas-profesija, ne tautybe. Neik su velniu ir rusu daryti biznio. Niekada nieko gero nebus.Geriausiu atveju prarasi pinigus. Sik tiek blogiau prarasti gyvasti. Ivanas matrosovicius negali pykti. Cia isdure savi.

UBIGui patarciau nemeluoti

UBIGui patarciau nemeluoti portretas
NES KAI PASAKYSIU CIA VISA TIESA DEL TU VADINAMU "ubigo investiciju" TAI TIKRAI MAZA NEPASIRODYS.TODEL NEKLAIDINKITE ZMONIU.Pas Lukasenka aferas nepraeina,todel kad ten ne Rusija ir ne Lietuva. Zinau kaip ten buvo ishtiesu su tuom "investicijoms". Jurijus Subotinas.

Subotinui

Subotinui portretas
Pasakyk visą tiesą, laukiam.

Galerijos

Daugiau straipsnių