Ministro pažadai: įsivedus eurą didės ir žmonių pajamos

Grįžti į straipsnį

l

l portretas
Ko gi nesako kiek islaidos dides?

premjeras

premjeras portretas
prasciokai, svarbu isivest, kad europos milijonai pradetu teket i lietuvos patriotu saskaitas! o liaudziai reiki tik su protu zadet,bet nevykdyt! liko tik bejegiai pensininkai...jiems pazadesi 18lt. pridet prie pensijos ir jie bus laimingi...gales per kaledas net visa varskes pokeli nusipirkt...

Estas

Estas portretas
Estijoje iki siol laukiam tu padidejusiu pajamu...

ekonomistas

ekonomistas portretas
šis ministras stokoja ekonominio supratimo,na p. ministre negalit niekaip atsakyti , kodėl Estai nepatenkinti euru, atlyginimai nepakilo, kainos išaugo, į Eurozonos stabilumo fondą prireikė pervesti vos ne tą pačią sumą kurią gauna .Britai vieni iš steigėjų ES iki šiol nesiveda euro ir neaiškina tautai ,kad stojant į Europos sąjungą įsipareigojo įsivesti eurą.

DALIA

DALIA portretas
REIKIA IŠ PRADŽIŲ PAGERINTI GYVENIMĄ SU LITAIS,O PO TO KALBĖTI APIE EURĄ.

inga

inga portretas
Nesutinku ,kad mums reikia euro.

Aha

Aha portretas
Taip pat didės kaip minimalią algą padidinus kad padidėjo?

info

info portretas
Naikinant litą, naikinama valstybė Lietuva. Todėl sakom ... eurui ne

Ema

Ema portretas
finansų ministrui iki Šimonytės lygio toli toli.

Grazi pasaka...

Grazi pasaka... portretas
kazkaip kitos Europos valstybes , isivedusios eura, negali tuo pasidziaugti...bet man patinka ,,optimistai,, valdzioje... :D :D:D

Kritikas

Kritikas portretas
Čia žurnalistų pažadai šiaip.

vidma

vidma  portretas
niaxuj ta eura . Mes jau dabar faktiskai ji turim -juk litas prie euro priristas . Tai sio atveju tik pakeis zenklus ir poperiukus ,vadinamus pinigais .

O tai kodėl

O tai kodėl portretas
O tai kodėl Estijoje pajamos nepadidėjo, o kainos išsaugo?

RM

RM portretas
Būtent žmonių, o ne kvailių.

VA

VA portretas
Is dalies ministras teisus - zmoniu pajamos dides, bet kainos dides dar greiciau.

piktas

piktas portretas
byb... jam tarp koju padides....

Valius

Valius portretas
Kiek jūs dar fantazuosite ? Juk Lietuvos bankas ir dabar išleidžia apyvarton tiek litų, kiek turi valiutos rezervų Eurais. Pasikeistų tiktai paveiksliukai anr banknotų, daugiau nieko.

taigi

taigi portretas
ir dabar euras pririštas prie lito santykiu 1:1

To Valius

To Valius portretas
fantastika. Pasikeis tik paveiksliukas. Pamąstyk protingiau, čia visa kalba eina apie kursą, t.y lito perskaičiavimo į eurus. Tuo pasinaudoja verslininkai ir suranda įvairių pasiteisinimų kodėl pakėlė kainas. Visumoje, aš vis tiek už eurą.

Bitė

Bitė portretas
aš nesuprantu, kiek galima mulkinti mus ? Gal valdžia galvoja, kad tauta "visiška debilė" ir visiškai niekur nesiorientuoja.............??

h20

h20 portretas
kada bus pagaliau numatyta atskomybe uz pilieciu mulkinima...

bobutė

bobutė portretas
Čia tikriausiai įsivėlė klaida,matomai truputi iškraipyti ministro žodžiai. Mano galva atrodo, kad buvo pasakyta: įsivedus eurą didės ir kainos, o ne žmonių pajamos.

www

www portretas
as uz 8 k. ir mums nereikia jokio euro nes jau ir dabar nera puse Lietuvos liko valdininkai pensininkai o kiti visi vargo bites plus visokie debilai.......

kaunietis

kaunietis portretas
matosi is pagurklio ir patenkinto veido kaip gera davineti pazadus kurie niekam nereikalingi

TRISTAS

TRISTAS portretas
nU JAU ,NU JAU....PRADĖJO AUKSO KALNUS ŽADĖTI...........NEI MUMS RUBLIŲ REIKĖJOMNEI MUMS EURO REIKIA.sAVOS VALIUTOS NEPRARASKIT LIETUVIAI-ŽADĖTOJAI....)))))

LT

LT portretas
Kodėl meluojate gerb. ministre, viskas automatiškai pabranks, o jau atlyginimai Lietuvoj buvo ir bus patys mažiausi. Nei viena valdžia nesugeba subalansuoti mokesčių sistemos. Visi kratosi euro o nesidžiaugia juo. nes viskas pabrango. O jūs pučiate arabus ir kvailinate žmones...

ministrui

ministrui  portretas
gaila kad jis neskaito ,bet bloga darosi nuo tokiu pazadu ,ar jis galvoja zmones kvaili (jei juos renka tai aiskiai kad esam kvailiai ) juk pralobs tik tokie kaip jis su siklats ministras ir jo sutve ,o lieke zmones BADAUS kaip vargsta italija , ispanija ,graikija ir kitos normalesnes nori palikti ta sajunga ,o mums .durneliams nori ipirst kad kazkas pasinaudotu musu naivumu.na jau nepasiduokit ,zmones ,gana siukslynuose raustis...

referendumas

referendumas portretas
tik referendumo keliu turi but isprestas tas sikministrio pasiulymas!! Jokio EIRO jokis atomines!! NE NE NE!! atsimerkit zmone s,kiek mus gali mulkinti tokios molekules???

vidma

vidma  portretas
prasidejo proto plovimas .Valdzia nori ytikint kad euras tai geris . As tik pasigendu dar vieno veido kur tas senialis is radio show kuris agitavo uz VAE .Galetu ir jis ka pabezdet per ekrana ar radija ,spauda kad kaip mums litovcams truksta to euro kad pagaliau izengtume i ta svesu rytoju .

as

as portretas
kad tik nedidetu. kainos dides ir tiek. atlyginimu tai kelt nenori, o eurus isivesti nori. visos sajungos pasmerktos sugriuti ir eropos sajunga sugrius

sony

sony portretas
Kas cia per nesamone nebus geriau kai eura ives viskas vel brangs man gaila zmoniu gyvenanciu lietuvoj mulkina kiek sugeba.

Galerijos

Daugiau straipsnių