Ministras netiki premjero optimizmu dėl nedarbo spartaus mažėjimo

Grįžti į straipsnį

f

f portretas
viskas imanoma kubilistane.dar ,,pagrazins" statistika,nes siuo metu tikrasis nedarbas yra 23%.dar koki 100 000 privers emigruoti ir kubilistane viskas bus ir,,gerai" valdzia ir toliau skolinsis ir isimokes sau gerus atlyginimus uz,,gerus" darbus.

jo

jo portretas
Didelis optimistas tas mūsų premjeras

JOJO

JOJO portretas
zinoma, kad sumazes nedarbas, tuoj visi i Vokietija dirbti isvaziuos. Sekmes visiems kurie nesiruosia stoveti darbo birzoj rankas atkise...Tik, kad Lietuvoje sumazes bedarbiu tai jau ne musu valstybes ministru, seimo, valdanciuju ir ne opozicijos nuopelnas.

saulius

saulius portretas
Tikiuos, kuo daugiau emigruos tų parazituojančių lietuvai.

Nesvarbukas

Nesvarbukas portretas
Sauliui - pasirodo, tu dar didesnis optimistas uz Kubiliu :)

Kęstas

Kęstas portretas
Caro laikais [1] valstiečiai gimdydavo vaikus ir tauta atsikurdavo. Dabar nėra tų valstiečių, kurių dėka galėtume išsaugoti tautą. Kas gimdys lietuvius kubiliniams? Gal angelai? 1. "Daugybę metų Lietuvoje neteisybė kaupiasi, o mes praktiškai einam regreso keliu. Pagal kai kuriuos parametrus mes grįžtam į XIX amžių: jeigu žmonės dirba 6 dienas per savaitę po 10-12 valandų, tai juk caro laikais, 1911 metais, nebuvo galima dirbti daugiau kaip 11 valandų. Laisvo laiko nebelieka, vaikų auginimui nei pinigų, nei laisvo laiko nėra, santykiai tarp darbdavių ir darbuotojų daugelyje sektorių yra prasti", - tikino P. Gylys.

andrius didzioji britanija

andrius didzioji britanija portretas
emigracija padies ispresti lietuvos problemas,jie tai nemato bet jiems palegvins problemas

patarimas

patarimas portretas
Nugi išleistų naują įstatymą-privestinį bedarbių emgiravimą. Ir išsispręstų bedarbystės problema :-DD Liktų tik dirbandtys. Visi bedarbiai būtų ištremti priverstinai.

RaimundasJankus

RaimundasJankus portretas
Koks premjeras Kubilius, kai pasake nerealia kalba....

ruta

ruta portretas
reali padetis yra zymiai prastesne ,ponai ministrai .

Galerijos

Daugiau straipsnių