Ministerija sprendžia degalų kainų galvosūkį

Grįžti į straipsnį

vero

vero portretas
0.07 cnt.jeigu atpigtu ,tai skaitosi kad nieko neatpigtu.Uztenka dumti akis lietuviam.Tai butu labai nezymus atpigimas kuris nieko rinkai neduotu.

as

as portretas
as uz pakila kuro...

ixiux

ixiux portretas
Pagaliau si istatyma sugalvojo iskelti i dienos sviesa. Nes kazkaip kvailai pats konkurencijos terminas skambedavo zinant, kad viskas is mazeikiu vezama.

taip pat ochujitelnas specas

taip pat ochujitelnas specas portretas
kaip gerai ,kad yra tokių didžiųjų specialistų kaip VOSYLIUS ar BRAZDŽIŪNAS. Mes,tauta,galime ramiai miegoti,nes jie sprendžia-ir kol kas labai sėkmingai degalų kainų galvosūkius,AŠ save siūlau į Lietuvos saugyklų PAR arba Botsvanoje pačiu vyriausiu žinovu.Šaltomis žiemomis iš tėn už dyką transportuotume šilumą.Transporto išlaidos būtų nustatomos kiekvienais metais tautos referendumu.Kadangi Lietuvos žmonių kiekvienais metais vis mažės,tai mūsų-dar neišmirusiųjų gerbūvis gerės.Pastatykit [ar paguldykit ] mane į tą postą,a? būsiu geras ir laiku imsiu sąžiningai uždirbtus litukus

va

va  portretas
o galvosukis toks,kelt kaina ir viskas.....

9Dangus

9Dangus portretas
o kodel negaletu buti naftos produktu birzos kaip elektros birza.

joo

joo portretas
Dar vienas tarpininkas -"Naftos produktų agentūra". Tai ką vėl susitarimai ir atkatai.

to 2

to 2 portretas
isgerkit vaistu ir i lova...itariu auto neturi tai nesamones pezi cia.

Stanislovas

Stanislovas portretas
Juokas ima, kai kainas benzinui planuoja mažinti antraeilėmos priemonėmis, kurios esminės įtakos neturi. Tuo tarpu valdžios sukurpto apmokestinimo, kuris sudaro 54 procentus kainos, mažinti nė negalvoja. Išvada viena: žmonių skurdintojus reikia vyti iš valdžios.

Galerijos

Daugiau straipsnių