Mikroautobusuose žadama bausti keleivius, važiuojančius be bilieto

Šį mėnesį Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje bus tikrinami maršrutiniai mikroautobusai, aiškinantis, ar vairuotojai išduoda keleiviams bilietus, trečiadienį pranešė Valstybinės mokesčių inspekcija.
Nustačius pažeidimą, baudos grės ne tik vairuotojams, bet ir keleiviams, todėl VMI ragina keleivius reikalauti kasos aparato kvito iš vairuotojo.

Vairuotojams, kurie neišduos kasos aparato kvito keleiviams, bus taikomos baudos nuo 200 iki 500 litų, o keleiviams, neturintiems kelionės bilieto, gali grėsti bauda nuo 60 iki 100 litų.
VMI patikrinimus rugpjūčio 15 -28 dienomis organizuos kartu su Valstybine kelių ir transporto inspekcija.

Anot VMI, kasos aparato kvitų (bilietų) neišdavimas yra vienas dažniausiai pasitaikančių pažeidimų keleivių vežimo sektoriuje.


Šiame straipsnyje: taksimaršrutinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunieti

kaunieti portretas
as ,mano seima bedroj sumoj per diena vaziuojam kokia 20 kartu,bet niekas nesiruosiam prasyti bilietelio,o kai duoda atiduodam vairuotojui,ir niekas neprivers mums taip nedaryti

to kaunieti

to kaunieti portretas
Tai kas kaltas kad asilai esat

kasciadaros

kasciadaros portretas
na dabar tai aisku ,kad dalins visa menesi tuos bilietukus.juk per spauda savi-savus perspejo.as irgi dirbdamas toki darba ,buciau dekingas kontroles tarnybai uz ispejima.reikia but visai durnam,kad dabar neduoti bilieto.idomu ,kokia dar tarnyba yra nenupirkta?
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių