Miestų gyventojai skeptiškai vertina greitųjų kreditų bendroves

98,4 proc. Lietuvos didžiųjų miestų gyventojų nuomonė apie greitųjų kreditų bendroves yra neigiama arba vidutiniška. Teigiamai greitųjų paskolų bendroves vertina vos 0,2 proc. respondentų, parodė „Veido“ užsakymu tyrimų bendrovės „Prime consulting“ atlikta naujausia sociologinė apklausa.

65,4 proc. respondentų teigė, jog jų nuomonė apie Lietuvoje veikiančias greitųjų kreditų bendroves yra vidutiniška ir jų paslaugomis nesinaudoja, dar 33 proc. teigė, jog nuomonė yra neigiama, nes greitųjų kreditų bendrovės „apgaudinėja ir apiplėšinėja žmones, lupdamos milžiniškas palūkanas“.

63,2 proc. apklaustųjų manė, kad jų pinigai Lietuvos bankuose yra saugūs. 35,8 proc. respodentų pabrėžė, kad jų pinigai šalies bankuose saugūs tik iš dalies, kol pasaulyje neprasidėjo rimtesnė finansų krizė. Kad jų pinigai bankuose yra nesaugūs, manė 0,4 proc. apklaustųjų, dar 0,6 proc. pinigų bankuose nelaikė.

Lietuvos didžiųjų miestų 500 gyventojų apklausą spalio 10-12 dienomis savaitraščio „Veidas“ užsakymu atliko rinkos tyrimų ir konsultacijų bendrovė „Prime Consulting“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių