MEZON maršrutizatorius - tai, ko laukė verslas

Daugelis jau įprato su savimi nešiotis MEZON interneto USB modemą ir jungti jį į kompiuterį visada, kai tik prireikia ryšio. Tai išties patogu, nes USB modemą galima naudoti ir biure, ir namuose, ir kelionėje.

Tačiau biure internetas turi būti prieinamas daugeliui vartotojų vienu metu. Ar būtinai kiekvienas turi jungti į kompiuterį savo asmeninį MEZON USB?

Lietuvos radijo ir televizijos centro atstovai teigia, kad jau lapkritį verslui bus pasiūlyta nauja paslauga - naudojant MEZON maršrutizatorių belaidžiu ryšiu ir be atskirų USB modemų prie interneto galės jungtis ne vienas, bet daug darbuotojų.

„Tokios paslaugos poreikį jautėme nuolat. Mūsų klientai, pripažindami MEZON interneto greitaveikos, ryšio kokybės ir patogaus naudojimosi privalumus, pageidavo dar platesnių jo pritaikymo galimybių. Jas ir suteikia MEZON maršrutizatorius“, - sako Telecentro pardavimo koordinavimo skyriaus vadovas Romas Giriūnas.

MEZON maršrutizatorius interneto ryšį užtikrina naudojant belaidę WiMAX technologiją ir papildomai sukuria taip pat belaidę WiFi ryšio zoną - tokiu būdu 4G internetas MEZON ir be atskirų USB modemų tampa prieinamas dideliam vartotojų ratui vienu metu. Galima naudotis tiek stacionariais, tiek ir nešiojamaisiais kompiuteriais.

„Kai nebereikia vedžioti laidų ir nereikia kiekvienam atskirai jungti į savo kompiuterį USB, naudojimasis internetu tampa itin komfortiškas, o kartais toks sprendimas būna vienintelis įmanomas, kuris atitiktų užsakovo poreikius“, - teigia R.Giriūnas.

Pardavimo skyriaus vadovas pabrėžia, kad prie interneto su MEZON maršrutizatoriumi galima jungti ir visą įmonės tinklą. Be to, jį labai paprasta perkelti į kitas patalpas - juk ryšys užtikrinamas belaidėmis technologijomis.

„Įsigijus MEZON maršrutizatorių, nebereikia investuoti į laidinę interneto infrastruktūrą ir nėra gaištamas laikas jos įdiegimui. Nusprendus panaudoti įrenginį kitoje patalpoje arba keičiant įmonės buveinės vietą, MEZON maršrutizatorius tiesiog pernešamas į tą vietą ir be jokių papildomų išlaidų vėl prisijungiama prie 4G interneto MEZON“, - pateikia pavyzdžius R.Giriūnas.

Pardavimo specialistas darbdaviams pataria įsigyti ir MEZON maršrutizatorių, ir vieną ar kelis MEZON interneto USB modemus. Toks kompleksinis sprendimas, anot R.Giriūno, patenkintų įmonės poreikius naudotis internetu visiškai nevaržomai ir padėtų taupyti išlaidas bei laiką. Be to, USB modemus galima pasiūlyti ir asmeninėms darbuotojų reikmėms, jeigu įmonė nuspręstų taikyti tokią lojalumo skatinimo priemonę.

Telecentro atstovas prasitaria, kad naujos paslaugos pristatymo proga MEZON maršrutizatorių nusipirkę klientai vieną MEZON interneto USB modemą galės įsigyti su 247 litų nuolaida - vos už 1 LT be PVM. Be to, MEZON maršrutizatorių bus galima nuomotis. Ateityje MEZON maršrutizatoriaus vartotojams žadama pasiūlyti ir papildomą paslaugą - galimybę naudotis dviejomis telefono linijomis. 

Telecentro pardavimo koordinavimo skyriaus vadovas Romas Giriūnas ir komunikacijos vadovė Gintarė Rimkuvienė įmonių vadovams siūlo pasidomėti naujuoju įrenginiu biurams - MEZON maršrutizatorius be jokių laidų užtikrina naujos kartos interneto ryšį, kuriuo gali naudotis ne vienas, bet daug vartotojų vienu metu. Daugiau informacijos: www.mezon.lt, tel. 8 700 30303.


Šiame straipsnyje: mezon

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių