Metalo pramonės įmonėms - verslo misija į Čekiją

Metalo pramonės įmones ir organizacijas Lietuvos ekonominės plėtros agentūra kartu su partneriais iš 16 Europos ir Azijos valstybių rugsėjo 15-18 d. kviečia į Brno (Čekija). Lietuvos įmonės verslo misijos metu dalyvaus tarptautinėje verslo kontaktų mugėje „b2fair MSV Brno 2008", aplankys didžiausią tarptautinę technologijų parodą Centrinėje Europoje „MSV 2008" ir specializuotą mašinų, įrengimų ir įrankių parodą „IMT 2008".

„Šios verslo misijos metu įmonės galės ne tik apsilankyti parodose, susipažinti su naujausia įranga ir pažangiausiomis technologijomis, bet ir susitikti su potencialiais partneriais kontaktų mugėje, kuri yra vienas efektyviausių būdų užmegzti naujus verslo ryšius. Per trumpą laiką ir pagal iš anksto sudarytą susitikimų grafiką Lietuvos įmonių atstovai susitiks su juos dominančiomis užsienio kompanijomis, galės pristatyti savo produktus ar paslaugas, rasti naujų pirkėjų, tiekėjų ir gamintojų", - teigia LEPA Tarptautinės prekybos departamento projektų vadovas Gediminas Rickevičius.

Į misiją kviečiamos įmonės, jau dirbančios ar planuojančios pradėti bei plėsti savo veiklą metalo apdirbimo, mašinų ir įrengimų gamybos sektoriuose bei su tuo susijusių paslaugų teikimo, konsultavimo ir projektavimo srityse.

Tarptautinio renginio metu susitiks verslininkai iš Austrijos, Kroatijos, Vokietijos, Lietuvos, Švedijos, Rusijos, Belgijos, Čekijos, Graikijos, Slovakijos, Turkijos, Bulgarijos, Danijos, Vengrijos, Lenkijos, Slovėnijos, Ukrainos ir kitų šalių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių