Merų nuomonės dėl renovavimo įstatymo - skirtingos

Grįžti į straipsnį

Drakula

Drakula portretas
laisva Lietuva-nera jokios prievartos

Visi

Visi portretas
diskutuojame apie vadinamą "renovaciją", tačiau, ar visiems daugiabučiams taikant vienodą "metodiką" pasieksime teigiamų rezultatų? Vienareikšmiai, tai pinigų paleidimas(ne be ne kurių naudos) vėjais. Mano manymu, kiek iš išorės bepudruotumėte onkologine liga sergantį pacientą, vien tik tokiais veiksmais, teigiamo rezultato nepasieksite! Reziume - kosmetika reikalinga ir gulint "ant lentos"...tik, šiuo atveju, yra kainos skirtumas...

Pinokis

Pinokis portretas
Viską parodys realūs veiksmai.Kai pradės iškart, numatytam kvartale, renovuoti 5-8 namus.Viskas bus aišku ir be Butkevičiaus liaupsių.Bus matyti kas vadovauja, kokios firmos dirba, bus matyti darbų kokybė ir kainos.Jau to jokiomis reklamomis neuždengsi.

lolo

lolo portretas
prie viso to reiketu kad ir medziagos butu uzsakomos valstybiniu(savivaldybiu) mastu, suddaromos su tiekejais ilgalaikes sutartys metams ar daukaiau kokybiskoms medziagoms - tokiu budu butu galima atpiginti renovacija, nes firmeles uzdirbtu tik uz savo atlikta darba ir nebeuzsimestu antkainiu medizgoms

Julius

Julius portretas
Prie renovavimo darbu neprileisti Rubikono, nes per savo dukterines firmeles samatas padidina tris ir daugiau kartu.

vaclovas

vaclovas  portretas
susikiskit tokia renovacija sau uzpakali ..proto bokstai...kaip tik seniai nori renovacijos ,tas kam uz sildyma nekompensuoja-nenori.....matai imsiu as paskola...,as gyvenime is nieko nesikolinau,nesiskolinu ,ir nesiskolinsiu......del manes bankai pajamu neuzdirbs....,o renovuot sutiksiu tik tada kai ministras sutari parasys,kad po renovacijos .uz sildyma ikainis nepadides.

kas

kas portretas
dalyvaus renovacijoj-atsakau..99 proc rubikono ikurtos dukterines imones.Duokit namui pinigus ...mes patys viska oraganizouim ir mams namo renovacija bus 3 kartus mazesne kainos.Cia salyga ,kad renovacija butu sklandi ir kokybiska.Bet zinau is angsto,kad tokio dalyko net nesapnavo /..joks mazuronis...nes galimai kaip be atkato..aaaaa?

tristas

tristas portretas
kokia išmonė ta priverstinė paskola .....taip pinigų nėra,iš kur tuos procentus dar kažkam mokėti????Iš penijois vos išgyvenu.Nėra lėšų net dantų protezavimui.Ten taip pat tūkstančius kainuoja.Gal irgi paskoą imti???)))) Išeina,gyvą žm0gų į kapus varo ...kur tai matyta ???????

arunas

arunas portretas
Štai du vienodi namai vienas Renovuotas kitas ne , pabandžiau paskaičiuoti ir ganosi metinis balansas padalintas iš 12 mėn. Ne renovuotas namo gyventojai už šiluma moka daugiau bet bendras balansas visu 100 Lt mažiau negu renovuotas .Kol valstybė nekompensuos 60% tol nieko nebus . Renovavus visus namus valstybė praras didelius pinigus ir pakels PVM,nes reiks dengti šia skylę ,dujininkai tai pat nori gauti tokius pat pelnus kaip ir šiandien pakels duju kainas gerai jei tai taps nuliniu balansu bet taip niekada nebūna gyventojas gaus dviguba minusinį balansą. Pajudinus kokia daug maž subalansuotos sistemos grandį gauname grandinine reakcija. Prieš darant ką nors reikia numatyti ko reiks atsisakyti .

Galerijos

Daugiau straipsnių