Melagių dieną restoranas politikus nemokamai vaišino makaronais

Melagių dieną Vilniaus tarybos narys Vidas Urbonavičius buvo maloniai nustebintas, kai viename restorane jį netikėtai pavaišino makaronais.

"Šios dienos „Vilniaus dienoje“ perskaitęs žinutę, kad vienas restoranų tinklas ketina politikus vaišinti makaronais, iš tiesu pamaniau, jog tai balandžio 1-osios pokštas. Nuėjus pietauti į šalia Vilniaus savivaldybės esantį „Čili pica“ restoraną, nustebau, kai padavėjas mane pažino ir pasiūlė pasinaudoti specialiu jų pasiūlymu. Pasirodo akcija ne pramanyta. Tai kodėl gi nepriėmus restorano siūlomo žaidimo taisyklių, nes sutinku su nuomone, kad visuomenėje gajus stereotipas, jog politika ir „makaronų kabinimas“ neatsiejami dalykai. Politikas visada nori įtikti rinkėjui. Tai ypač aktualu prieš rinkimus. Tačiau mano nuomone, visur turi būti saikas – tiek valgant tiek kabinant makaronus", - sakė V.Urbonavičius.

Melagių ir pokštų dienos proga politikams nemokamų makaronų pasiūliusios „Čili Holdings“ atstovės Irmos Korsakaitės teigimu,  politikai ištisus metus mus „vaišina“ makaronais, tad nutarėme bent kartą jais pavaišinti ir juos pačius. Džiugu, kad atsirandą politikų suprantančių humorą.

 


Šiame straipsnyje: makaronai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pušis

Pušis portretas
Koks bebūtų jumoras, bet dykai pasivaišinti kad ir metus kabinamais makaronais taip smagu - net sveiko proto ambicijos nepasirodo.

RaimundasJankus

RaimundasJankus portretas
Gera ideja
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių