„McDonald's“ Lietuvoje ketinama investuoti dar 10 mln. litų

Maltos bendrovė "Premier Capital Limited", kuriai pagal sutartį priklauso Baltijos šalių "McDonald's" restoranų tinklo franšizė, į plėtrą Lietuvoje šiemet ketina investuoti 10 mln. litų.

Bendrovė antrąjį šių metų pusmetį Vilniuje ir Kaune ketina atidaryti du naujus "McDonald's" restoranus ir sukurti apie 150 darbo vietų, ketvirtadienį rašo dienraštis "Verslo žinios".

"Plėtra yra viena svarbiausių mūsų strategijų", - sakė "McDonald's" rinkodaros vadovė Lietuvai Virginija Girulska. Anot jos, Vilniuje ir Kaune planuojama atidaryti "McDrive" tipo restoranus, kuriuose lankytojams suteikiama galimybė apsipirkti neišlipus iš automobilio.
 
Šiuo metu aštuoni "McDonald's" restoranai veikia Klaipėdoje, Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose. Trijuose iš jų įrengtos ir "McCafe" kavinės. V.Girulskos teigimu, pernai juose apsilankė 4 mln. žmonių - tiek pat, kiek ir 2008-aisiais.

"McDonald's" restoranai Baltijos šalyse nuo 2007-ųjų pabaigos veikia pagal frančizės sutartis, restoranus perėmus bendrovei "Premier Capital". Iki tol šiuos restoranus tiesiogiai valdė pati "McDonalds's".

Lietuvoje pirmasis "McDonalds" restoranas duris atvėrė 1996 metais Vilniuje.


Šiame straipsnyje: McDonald's

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių