Mažės dirbančiųjų su verslo liudijimais

Grįžti į straipsnį

Liudna

Liudna portretas
Valstybe tik smaugti ir sugeba,

666

666 portretas
80 % dirba be jokiu liudijimu ir vagia pvm ir t.t.

...

... portretas
Valstybė sugeba bent kažką, o jūs ką, tik komentarus rašyt.

r

r portretas
valstybe dar ne tiek is musu vagia,

3am

3am portretas
paaiskinkit,turiu buta,kur gyvena zmones uz 300litu i menesi.ir viskas tai dabar del tu 300 litu turesiu steigt imone?!kad sumoku pagal verslo liudijima jiems negana,galvoja kad man dar ka nors sumoka?!atrodo kad kuo toliau to panasiau i beprotnami.

Vizaziste

Vizaziste portretas
na aciu tik panaikinkit verslo liudijimus isvis nesteigsiu jokios imones ir dirbsiu taip kaip dauguma be jokiu dokumentu, nebent man mokes uz tukstancius kainuojancias priemones. kruva idiotu.

omg

omg portretas
kazkoks beprotnamis!

Didysis

Didysis portretas
pindesys vis ima valdziazmogius...

IDOMU

IDOMU portretas
JEI VALSTYBE SMAUGIA TAI NEDIRBKIT,O TRIK DEJONES KAI BUS TAI PAMATYSIT ,O VIEN TIK ASAROS.MATOT ,KAD VALSTYBE NESURENKA MOKESCIU PAVOKTI VIS MAZIAU GALIMYBIU.

kubile

kubile portretas
kiek sykių tavo šaika kėlė ikainius verslo liūdijimams.Ar dar glušiau neisitikinai,kad bekeldamas gavai kylą ir daugumas nuėjo dirbti sau be tavo liūdijimo.Seniai pasakyta,kad geriau žvirnlis rankose,nei varnas mintyse.Dar patentininkai nesugeba žlugdyti rinkos,bet kainas pareguliuoja ir statybos darbus atlieka sąžiningiau ir pigiau.Koks triukšmas kilo,kada du jaunuoliai lubas pakabino ir jos nukrito.Bet tai vienintelis atvejis,o vadinamu firmų pastatyti namai jau kitais metais giūna.Panevėžio statyti valdovų rūmai jau griūva,o išmesti milijonai.Kloune,žiūrėk kas milijonus vage,tai vis tavo draugeliai.

lietuvis

lietuvis portretas
nieko apskaita reikalinga bet va ka monopolininkams darys uz piknaudziavima

Taip

Taip  portretas
Jei Mes tylesim niekas Mums nepades! Visi uz Viena,Vienas uz Visus! As dar negirdejau kad Kataliku baznycioj butu pakeista Maldos Zodziai arba verstu JUS daryti ko JUS nenorite, kur isviso Konstitucija Kuria sukure Liaudis? Cia kas Baudziava, Lazas? Cia bus pragaras brangieji ir mes springsim tais karciais dumais o isrinktieji sedes mums ant sprandu !

boo

boo portretas
baldu gamyba... daugybe gabiu baldininku isejo dirbt pagal liudijimus,aisku kad firmoms nebeliko normaliu darbuotoju daug, reik kazkaip sugrazint:) tai va ir zlugdys tuos kurie mokadirbt

to boo

to boo portretas
normaliems baldziams, statybininkams ir kitiems specams reikia algas atitinkamas moketi kurios tikrai ne 1500 ant popieriaus o bent tris kartus didesne i rankas.

netipiskas klerkas

netipiskas klerkas portretas
Baikit smaugt zmones. Banginius kontruoliuokite, Dievas atlygins...

optimistas

optimistas portretas
tai bus paskutinis smugis i smulkuji versla-tegyvuoja monopolija!

Galerijos

Daugiau straipsnių