„Maximos“ parduotuvėse - nuolatinė galimybė aukoti skurstantiems

Nuo šiol "Maximos" parduotuvėse gyventojai „Maisto bankui“ galės aukoti nuolat. Už paaukotus pinigus bus perkami būtiniausi maisto produktai, kurie atsidurs ant skurstančių ir labiausiai paramos stokojančių  šalies gyventojų stalo.

"Maximos" prekybos centruose visoje Lietuvoje išplatinti specialūs „Maisto banko“ paramos žetonai. Pirkėjai, atsiskaitydami už pirkinius bet kurioje "Maximos" parduotuvės kasoje ir kasininkei padavę specialų 3 Lt ar 5 Lt vertės „Maisto banko“ paramos žetoną, skirs tokios pat vertės piniginę auką maisto produktams skurdžiai gyvenantiems Lietuvos žmonėms nupirkti.

Paaukoti skurstantiems norintys pirkėjai specialius „Maisto banko“ paramos žetonus suras "Maximos" parduotuvėse šalia kasų.

Didžiausias šio naujo paramos projekto privalumas - galimybė už paaukotus pinigus nupirkti ne tik ilgo galiojimo, bet ir šviežių produktų - daržovių, mėsos, žuvies.

„Beveik pusė milijono žmonių Lietuvoje stokoja maisto. Šie žmonės gyvena šalia mūsų, jie tokie pat, kaip mes, tik jų problemos skiriasi: jie sprendžia ne kokį automobilį įsigyti ar į kokią šalį vykti atostogų, bet ką pavalgyti šiandien, kuo pamaitinti alkstančius savo vaikus. Suvieniję savo jėgas, šiems žmonėms galime padėti“, - sako projekto idėjos autorė, labdaros ir paramos fondo „Maisto bankas“ vadovė Deimantė Žebrauskaitė.

„Maisto bankas“ nuolat remia apie 80 000 skurstančių šalies gyventojų, o ekonomikos sunkmečiu tokios paramos stokojančių sparčiai daugėja.

Tikimasi, kad šio projekto metu „Maisto bankui“ pavyks už paaukotas lėšas nupirkti net 15 proc. daugiau maisto produktų nei jų buvo paaukojama iki šiol.


Šiame straipsnyje: MaximaMaisto bankasparama

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių