„Maxima" planuoja maisto prekybą internetu

„Maxima LT" svarsto jau metų pabaigoje pristatyti internetinę maisto prekybos sistemą. Kiti prekybos tinklai atsako kukliu „analizuojame rinką".

Lietuvos prekybos įmonių asociacijos vykdomasis direktorius Marius Busilas puse lūpų užsimena, kad planai žengti į maisto prekybą internetu jau rezgami. Apie tai jis kalbėjo praėjusią savaitę, pristatydamas 2008-2012 metų Lietuvos prekybos plėtros gaires, rašo dienraštis „Verslo žinios".

Jis atskleidė jau žinąs kai kurias maisto prekėmis prekiaujančias įmones, kurios artimiausiu metu ketina žengti į internetą.

„Maximos LT" Įvaizdžio ir komunikacijos departamento direktorė Lina Maižienė prisipažįsta: šis prekybos tinklas planuoja, kad jau šių metų pabaigoje pirkėjai galės naudotis internetinės maisto prekybos paslauga.  Planuoja ir „Norfa", tačiau konkretesnių detalių neatskleidžia.

Prekybos tinklą „Iki" valdantys „Palink" atstovai teigia, kad šiuo metu analizuoja rinką, tačiau didelės šios sistemos paklausos nemato, jos neplanuoja ir „Rimi Lietuva".



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių