Maskvoje atidarytas pirmasis lietuviškas restoranas

Rusijos sostinėje atsirado vieta, kurioje kiekvieną dieną bus galima paskanauti lietuviško maisto, gėrimų ir išgirsti muzikantus iš mūsų šalies - Maskvoje atidarytas pirmasis šiame mieste lietuviškas restoranas "Gedimino dvaras".

Interjeras - kaip lietuviškų patiekalų restoranuose Vilniuje ar Kaune, vien lietuviškos virtuvės patiekalai valgiaraštyje, produktai - atgabenti iš Lietuvos, personalas - virėjai, padavėjai - irgi, pirmadienį informuoja dienraštis "Lietuvos rytas".

Restorano įkūrėjas Igoris Bezuglovas, kuris Vilniuje pradėjo statybų verslą, atidarė dvi pasilinksminimo vietas - britiško stiliaus aludę su ritmenbliuzo stiliaus muzika ir naktinį klubą, įsitikinęs, kad klientų neturėtų trūkti - greta aplinkkelis, elitiniu laikomas Rubliovo rajonas, kuriame gyvena daugybė verslininkų. Vos už kelių šimtų metrų - naujas Pamaskvio savivaldybės pastatų kompleksas ir prekybos bei parodų centras "Krokus", kuriame kasdien apsilanko dešimtys tūkstančių žmonių.

Lietuvos ambasados Maskvoje komercijos atašė Remigijus Kabečius jau paskelbė, kad restoranas taps neoficialia antrąja, o pagal populiarumą - turbūt ir pirmąja šalies atstovybe Rusijos sostinėje.


Šiame straipsnyje: restoranaslietuviškas maistas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių