Marijampolėje duris atveria atnaujinta „Vakoil“ degalinė

Marijampolėje po renovacijos klientams duris atvėrė modernizuota lietuviško kapitalo tinklo „Vakoil“ degalinė. 150 tūkst. litų kainavusio atnaujinimo metu buvo iš esmės pakeistas degalinės interjeras ir aplinka, įdiegta moderni kompiuterinė sistema, leisianti dar greičiau, patogiau ir efektyviau aptarnauti klientus.

Metų pradžioje Marijampolėje veikti pradėjusi septintoji „Vakoil“ tinklo degalinė šią vasarą buvo visapusiškai modernizuota: atnaujintas degalinės interjeras, sutvarkyta aplinka, pakeistos kuro išdavimo kolonėlės.

Visgi, svarbiausiu pokyčiu įmonės vadovas įvardija degalinėje įdiegtus modernius techninius sprendimus, leisiančius taupyti klientų laiką, užtikrinsiančius patogesnę, greitesnę atsiskaitymo sistemą, itin didelį tikslumą ir beveik visiškai panaikinsiančius bet kokių klaidų tikimybę.

„Jautėme nuolat augančią paklausą Marijampolės mieste, tad siekiame pateisinti klientų rodomą pasitikėjimą ir lūkesčius. Marijampolės apskritis mūsų įmonei yra ypatingai svarbi – Kalvarijos rajone turime dar vieną degalinę, kur praėjusių metų pabaigoje atnaujinome sunkvežimių plovyklą ir pavertėme ją viena moderniausių „Via Baltica“ kelyje”, – sako “Vakoil” direktorius Povilas Ugianskis.

Anot P. Ugianskio, investavimas į degalinių tinklo atnaujinimas yra viena iš svarbiausių „Vakoil“ plėtros strategijos dalių, todėl ateityje įmonė ketina ir toliau investuoti į modernizavimo projektus.

Daugeliui marijampoliečių ir miesto svečių patogioje vietoje  Stoties g. 49 įsikūrusi degalinė klientus pasitinka ne tik iš esmės pasikeitusia išvaizda: fiziniams klientams degalinėje siūloma ir patraukli nuolaidų sistema. Specialios nuolaidų kortelės leis sutaupyti nuo 10 iki 12 centų už kiekvieną įsipiltų degalų litrą.

Ypatingą dėmesį „Vakoil“ skiria Marijampolės regione esančioms įmonėms – joms siūlomi lankstūs ir kiekvienam atvejui individualiai pritaikomi bendradarbiavimo sprendimai.

„Lyginant su kitomis mūsų tinklo degalinėmis visoje Lietuvoje, Marijampolėje degalų kainos yra vienos mažiausių. Siekiame įsitvirtinti šiame mieste kaip geriausią degalų kainos ir aptarnavimo kokybės santykį siūlanti įmonė“, – teigia P. Ugianskis.

Be Marijampolės degalinės, „Vakoil“ tinklą sudaro dar šešios degalinės, iš kurių keturios yra Kauno mieste, o likusios dvi − Prienų rajone bei Kalvarijos savivaldybėje. Iš septynių „Vakoil“ degalinių dvi yra „Via Baltica“ kelyje − Kalvarijos degalinė yra 17 km nuo Kalvarijos sienos, o Armoniškių degalinė − 86 km nuo Kalvarijos sienos.

Lietuviško kapitalo degalinių tinklas „Vakoil“ Lietuvoje veiklą pradėjo 2001 metais, kai buvo atidaryta pirmoji degalinė. Didėjančios prekybos apimtys ir augantis klientų skaičius paskatino įmonę plėstis tiek Kauno mieste, tiek ir už jo ribų.


Šiame straipsnyje: Vakoil

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Kieno cia kapitalas ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių