„Lukoil" į plovyklas investavo 1 mln. litų

„Lukoil Baltija" į automobilių plovimo paslaugų vystymą šiemet jau investavo daugiau kaip 1 mln. litų.

„Vairuotojai vis mažiau laiko gali skirti automobilių priežiūrai - skubantys ar į tolimesnes keliones išsiruošę degalinių klientai savo transporto priemonę pageidauja nuplauti greitai ir patogiai. Vos atidarius plovyklas, įsikūrusias šalia pagrindinės šalies magistralės, jos iškart susilaukė vairuotojų antplūdžio. Tai rodo, kad automatinių plovyklų paklausa šalyje nuolat auga", - sako „Lukoil" Baltijos regiono mažmeninės prekybos direktorius Romas Turlinskas.

Pasak R.Turlinsko, jau kelintus metus pastebima tendencija, kad vis daugiau vairuotojų renkasi ne vien pagrindines plovimo ir džiovinimo, tačiau ir papildomas vaškavimo ar poliravimo paslaugas, todėl itin svarbu degalinėse įdiegti patogias ir kokybiškas automatines plovyklas.

„Lukoil" degalinių plovyklose sumontuota pasaulio automatinių plovyklų rinkoje pirmaujančių kompanijų „Otto Christ AG" ir „Istobal" naujausios kartos plovimo įrenginiai.

Šiuo metu bendrovei „Lukoil Baltija" priklauso didžiausias mažmeninės prekybos naftos produktais tinklas Lietuvoje - iš viso 117 degalinių. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių