„L.I.O.N. gėrimai" keičia vardą į LIVIKO

Trečias pagal dydį alkoholinių gėrimų importuotojas Lietuvoje „L.I.O.N. gėrimai" ir didžiausios Estijoje alkoholinių gėrimų kompanijos LIVIKO gamyklos astovas, keičia pavadinimą į LIVIKO.

„Kompanija LIVIKO įsigijo „L.I.O.N. gėrimus" dar praėjusiais metais, tačiau vardo keisti neskubėjome. Siekėme ne tik vadintis, bet ir jaustis LIVIKO dalimi, taigi pereinamuoju laikotarpiu kompanijoje įvyko nemažai pokyčių, kad atitiktume svarbiausius įmonės veiklos principus. Pavadinimą keičiame dėl aiškesnės kompanijos, veikiančios trijose Baltijos šalyse pagal nuosavybės teises, identifikacijos, valdymo bei klientų aptarnavimo principų. Be to, tai ir simbolinė diena, kai LIVIKO Lietuvoje pradės skaičiuoti pirmuosius metus, o LIVIKO Estijoje 111-uosius", - teigia LIVIKO direktorius Lietuvoje Tomas Kynas.

Pasak T.Kyno, kompanijos įsigijimas turėjo teigiamos įtakos daugeliui įmonės sričių: planavimo principams, klientų aptarnavimo kokybei, asortimentui. Šie pokyčiai jau duoda rezultatų - pardavimai per šių metų sausio - rugpjūčio mėnesius sudarė 27,2 mln. litų ir padidėjo beveik 40 proc., palyginti su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu, nors alkoholio rinka Lietuvoje krito.

Kompanija per šiuos metus baigs atnaujinti asortimentą. Iš beveik 20 pasaulio šalių bus pasiūlyta Lietuvoje naujų, tačiau pasaulyje pripažintų, aukščiausius įvertinimus pelniusių gėrimų, taip pat pristatyti mažais kiekiais gaminami išskirtiniai produktai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių