„Lietuvos energija“ milijoną skiria konsultantams

Kone milijoną litų „Lietuvos energijai“ atsieis pora sutarčių, su užsienio konsultacinėmis bendrovėmis sudarytų vien per pastaruosius keletą mėnesių.

Dvi užsieniečių bendrovės pagal „Lietuvos energijos“ užsakymą už solidų užmokestį narplios labai panašias problemas, o viena šių bendrovių - buvusi dabartinio „Lietuvos energijos“ vadovo Daliaus Misiūno verslo partnerė, kuri, jo padedama, yra gavusi ne vieną pelningą užsakymą, penktadienį rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Praėjusių metų spalį „Lietuvos energija“ pranešė sudariusi sutartį su Suomijos konsultacine įmone „AF Consult“. Jau šiemet „Lietuvos energija“ pasirašė dar vieną sutartį - su Danijos konsultacine bendrove „Ramboll Danmark“.

Suomijos įmonė „AF Consult“ ir anksčiau yra gavusi pelningų „Lietuvos energijos“ užsakymų.
Su „Lietuvos energija“ pasirašytos suomių sutartys buvo vienos didžiausių, kurias apskritai buvo sudariusi valstybės bendrovė. „AF Consult“ paslaugos iš viso atsiėjo daugiau nei 2 mln. litų.
Sutartyse nurodoma paslaugų bendra suma kažkodėl mažesnė, nei skelbiama Centrinės viešųjų pirkimų sistemos portale.


Šiame straipsnyje: Lietuvos energijakonsultantai

NAUJAUSI KOMENTARAI

OK

OK portretas
o kiek lėšų konsultacijoms išleidžia kauno energija, tikriausiai ne mažiau...

Raso be atsakomybes

Raso be atsakomybes portretas
Kokios cia nesamones ? Misiunas niekad verslo neturejo. Panarsykit bent jau internete, pries rasydami.

Nauda

Nauda portretas
Pasamdyt tai pasamdys, bet kokia iš jų nauda. Čia kaip su tuo mokesčių grobstymu. Sudarysime fiktyvias sutartis, duosime truputį, kad tylėtų, ir abiems gerai. O jau tokio plauko konsultantų (kam dar užsieniniai) mūsų vargšėje šalelėje nors vežimu vežk. Kaip erkės ant šuns kūno, o darkart atsiims pridėję prie šilumos kainos.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių