Lietuvos elektrinei perparduodant elektrą, valstybė gavo 50-70 mln. litų

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
kaip jau ir minejau ne viena karta valstybinese istaigose vagys ir zudikai , dujos , elektra , vanduo , kasos aparatu nebuvimas ( o dabar ne visi privales tureti ir tai suteikia didiesiems ukininkams toliau uzsiimineti aferomis ) , motinystes ismokos , viesieji pirkimai , tualetu , paulaus kalneliu , tiltu , biokuro jegainiu ( nors zmonems nereikia ir jie nori asisakyt tu paslaugu be to kaune statoma paciame mieste ir nuodis gyventojus ir zala panemunes tiltui ) , valdovu rumu , futbolo stadionu , krepsinio arenu , pozeminiu garazu , keliai kuriems neprasoma darbu atlikimo garantijos , valstybinio turto neprieziura , valstybinio turto ispardavimas saviems - pvz tai kurio vyras nudvese , silumos ukis ir rupinimasis tuo kad gazpromas galetu nevygdyt isipareigojimu , nelegalios statybos , vienu zodziu galima vardint be galo , NU TAI KUR TA policija , prokuratura , stt ? vagys valdo sali ir ja apvagineja tuo darydami zala salies gyventojams

666

666 portretas
beje tai buvo daroma ( elektra ) tam tikru saliu interesams ir kad apgauti arba klaidinti apie tikrasius gamybos pajegumus . Kaip sakiau anksciau apie aferas turguose be kasos aparatu ir didziuosius ukininkus kuriu derlingumas staiga sumazejo dvigubai . Taip ir cia galima parasyti kad elektrai pagamint sunaudojai tiek tai tonu mazuto ( o kas mazuta gamina ? ) o istikruju ta elektra nupirkai is baltarusu ar dar is kur nors , perpardavei ir uzsirasiai kad pats ja pagaminai . Turint gerus rysius sitos aferos niekas nepastebes . Taigi uzdavinys pirmokams : kas mokescius pavogt galejo ?

666

666 portretas
o kada leo isarde ?

qwerty

qwerty portretas
kas ten suskaiciuoti nemoka? nemokamai paskaiciuosu kiek galejo pagaminti. Galite bet koki universiteta uzklausti energetiku KTU, arba VGTU. is tonos mazuto energijos - 10 MWh*0.28 (elektrenu efektyvuma) = 2.8 MWh elektros gali pagaminti is mazuto is duju 1000 m3 -9.3 MWh *0.28 = 2.6 MWh elektros. paimate duju ir mazuto pirkima uz praeitus metus ir matote kiek galejo pagaminti elektros Elektrenai, visa kita ka pardave, nusipirko birzoje.

nusivyles

nusivyles portretas
"Iš "Lietuvos energijos" generalinio direktoriaus pareigų vasarį atsistatydinęs Aloyzas Koryzna, neoficialiomis žiniomis, darbą paliko nenorėdamas likti atpirkimo ožiu" kaip gerai lietuvoje isplauni milijonus ir nenoredamas kad nubaustu iseini is darbo su keleis milijonais kisenei ir ka niekas nieko nedaro viskas teisetai :(

666 to qwerty

666 to qwerty portretas
o jei as padarysiu taip kad nupirka elektra is baltarusiu prasuksiu per lt elektrines kaitliuka ir parasysiu kad tai ji pagamino . tai kur dings mazutas ir ar jis isvis buvo pagamintas ? o kiek tai pinigeliu ?

666

666 portretas
kaip girdejau tai ir gedimai buvo baltarusijoje su elektra , nesuku ir padaryt operacija i - a gde babulia ?

Galerijos

Daugiau straipsnių