Lietuvos banko valdybos posėdis dėl Ūkio banko planuojamas 17 val.

Lietuvos banko valdybos posėdis, kuriame bus svarstomos Ūkio banko laikinojo administratoriaus Adomo Audicko išvados ir pasiūlymus dėl banko ateities, planuojamas pirmadienį 17 valandą.

Tai patvirtino Lietuvos banko atstovas Giedrius Simonavičius.

A.Audickas ataskaitą Lietuvos bankui pateikė šeštadienį, tačiau centrinio banko valdyba administratoriui nurodė pateikti papildomus banko turto vertinimo duomenis. A.Audicko išvadų ir pasiūlymų turinio Lietuvos bankas neatskleidžia.

Centrinio banko vadovas Vitas Vasiliauskas praėjusią savaitę sakė, jog yra mažiausiai trys galimi Ūkio banko pertvarkos keliai: bankrotas, sveikosios banko dalies atskyrimas ir sveikojo turto perleidimas vienam iš rinkos dalyvių arba tarpinio banko steigimas, perimant sveikąją Ūkio banko dalį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sūduvis

Sūduvis portretas
Gerb. Premjere, kad bankai normaliai veiktų pirmiausia padarykit tvarką LIETUVOS BANKE. Iš Vasiliausko tai bankininkas kaip iš ožio sodininkas. Komercinių bankų gelbėjimui negalima skirti biudžeto lėšų jas reikia išieškoti iš bankų griūtį pražiopsojusiu LB klerkų pirmiausia iš, ne savo kėdėje sėdinčio per Prezidentės malonią, VASILIAUSKO.

Persiunciu eiles

Persiunciu eiles portretas
Centrinio banko pasaka" Nuostolingos mūsų žiemos- Vien bankrotai - kur dairais- Ilgas pasakas visiems mums Seka Kuodis vakarais. Apie klaidžią banko veiklą, Brangiai nupirktas žemes - Apie milijonus litų, Kur išskrido į dausas. Apie poną Vladimirą, Koks jisai "nenuoširdus" Apie vandenis kur neša, Jo turtus jau į Šiaulius. Apie Ažuolą Audicką - Koks ekspertas jis puikus. Jo išsamųjį tyrima, Nuliais paverstus litus. O močiutė nusiminus Grįžo tuščiomis atgal... Tiki valdininkų vyrais Penciją atgus ji gal! - Vikingai pusnynuos miega, Aukso gysla, jiems ramu - Kai centrinis bankas dirba, Nepalikdamas pėdų. Nors tyrimo dar nebuvo - Tai ambicijų kova ... Kai ateis iki Strasbūro - Mums bus pasaka baigta.

Pavelas

Pavelas portretas
Reikia isspirt Vasiliauski,nevykelis v zakone!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių