Lietuvos bankas nušalino „Snoro“ valdybą, sustabdyta banko veikla

Grįžti į straipsnį

lrytas buvo teisus

lrytas buvo teisus portretas
na lojikai,tai kas cia panika kelia?

ups

ups portretas
Begu indeli atsiimti.

Kisa

Kisa portretas
O ka dabar daryti. Ar galėsiu kortele iš to banko pinigu asiimt ar jau kaput

kisai

kisai portretas
Eik sau, man ten siandien turejo alga pervest. Begu i bankomata.

Ekslietuvis

Ekslietuvis portretas
Taigi vakar Diena paskelbė didžiausią straipsnį kad visa tai tik LRyto prasimanymai, tikslu apšmeižti prezidentę ir sunaikinti Lietuvos valstybę. Kiekvienu atveju, akivaizdu kad visas Runkelistanas eina šuniui ant uodegos ar "down the drain", kaip angliakalbiai sako. Kedofilai pjaunasi su antikedofilais, kuriuos vadina pedofilais, prokuratūra pjaunasi su policija, Lietuvos Rytas pjaunasi su (Lietuvos) Diena. Karštas Komentaras atvirai grąsina nužudyti Stankūnaitę ir jos dukrą (paskutiniame S. Stulpino straipsnyje), jei ji nekalbės to ko nori Venckienė ir kedofilai. Nė viena rezonansinė byla nejuda iš vietos, prekybos deficitas su užsieniu klaikus, valstybė gyvena skolon. Apie savižudybių ir žmogžudysčių epidemiją net nepradėsiu.....Bet užtat turit puikią prezidentę, kuria visi patenkinti ir kuri seniai galėjo atleisti premjerą ir paleisti seimą, bet to nedarė, o runkeliai vis tiek ja patenkinti, o Kubilių ir Seimą keikia. Žodžiu, totalių durnių laivas.

Eks lietuviui

Eks lietuviui portretas
O kas butu po to kai prezidente paleistu seima? :) O ar zinai kad JAV jau 40 metu gyvena i 200 proc nuo BVP skola ir isnaudoja visa pasauli kad ta skola padengti :)

pirmam

pirmam portretas
1. Snoras yra rusiškas, o ne lietuviškas bankas. 2. Net jei Snoras būtų lietuviškas bankas, tai jis būtų tik vienas iš bankų, o ne visi lietuviški bankai (kaip teigė LR). 3. Jeigu vengė teikti privalomą informaciją tai natūralu, kad susilaukė sankcijų. Bankas yra ne šiaip koks UAB'as ir į jo veikla privaloma žiūrėti per padidinamąjį stiklą. 4. Loja LR su savo anoniminiu straipsniu, anoniminiais ekspertais ir išgalvotu scenarijum, o ne komentatoriai

Cockney

Cockney portretas
Įdomus bus pažiūrėt kaip valstybė "saugo" mūsų indelius,kaip Lietuvos Valstybinis bankas gražins pinigus :DDD

coocniui

coocniui portretas
Valstybe be problemu padidins mokescius ir per 20 metu grazins indelius :)

Manau

Manau portretas
Prokaratura turetu issiaiskinti,kieno tikslai Lietuvai kenkti. ?

tomas

tomas portretas
Zlunga valstybe, bankai bankrutuoja, .. ate., Tiu tiu ... vieni aferistai aplinkui ir vagys

rokas

rokas portretas
o volodimiris teisus buvo savo vienoi is sawo repliku apie bc statyba ir snoriuksti..

1-mam

1-mam  portretas
" Aš manau, kad tai galėjo lemti ir vakarykštis įvykis (...)“, –DELFI komentavo Lietuvos bankų asociacijos prezidentas S. Kropas. Vakarykštis įvykis - tai Lietrydžio paskvilis, kad Grybauskaitė nori užlenkti VISUS KETURIS lietuviškus bankus. Tai buvo akivaizdi netiesa ir šmeižtas. O Grybauskaitė kaip Grybauskaitė: pokšt Lietrydžio Snorui atsakomąjį anrausį. Manau, būtent taip nutiko.

Pagaliau

Pagaliau portretas
Atejo laikas nukalti "Komjaunimo tiesos" - Lietrycio maitintoja motule Rusija:). Pavogtus Snoro taip vadinamo banko pinigus isdalinti socialiai remtiniems zmonems. Ate, Putinai ir putiukai Lietuvoje :).

bankomatu tustejimo metas

bankomatu tustejimo metas portretas
nu ka bankomatai jau isluoti....!!!!

eks lietuvi

eks lietuvi portretas
kokia dabar tavo tautybė ? manau , kad babajum tapai

Cockney

Cockney portretas
"Draudimo įmokos, kurias privalomai moka bankai ir kredito unijos, yra kaupiamos Indėlių draudimo fonde tam, kad banko ar kredito unijos bankroto atveju būtų panaudotos indėlininkų ir investuotojų prarastoms lėšoms kompensuoti." 15metų -pakankamas laiko tarpas sukaupt draudimo įmokas, atėjo laikas jas panaudoti :DDD

tomas

tomas portretas
O geras! Begu paskola pasiimt.

Ekslietuvis to 6

Ekslietuvis to 6 portretas
Žinau kad esat beraščių ir debilų tauta, kuriems per sudėtinga ką nors pasitikslinti Internete, paskaityti prieš rašant savo absurdus. Ir palygink JAV ir Runkelistano ekonomikas - naudingas iškasenas, energijos šaltinius, ekonomikos dydžius, užregistruotų patentų skaičių. Lietuva neturi ką parduoti ir ištisai skolinasi kad galėtų aprūpinti prekėmis parduotuves, o namus šiluma ir šviesa. Ir jokio plano ateičiai. Kol galėsit - skolinsitės, o paskui tegu ES sprendžia ką daryti. O ES laikytųsi gerai, jei nebūtų priėmę nevykėlių rytų europiečių į savo gretas. Still, U.S. spending on debt service accounts for 1.7 percent of its GDP compared with 2.5 percent for Germany, 2.6 percent for the United Kingdom and a median of 1.2 percent for AAA rated sovereign issuers, according to a study by Standard & Poor’s published Dec. 24. Among AA rated nations, China’s ratio is 0.4 percent, while Japan’s is 2.9 percent, and for BBB rated countries, Mexico devotes 1.7 percent of its output to debt service and Brazil 5.2 percent, the report shows. According to Dr. Jerome Corsi, the U.S. national debt is now equal to 90 percent of gross domestic product.

muahahaa

muahahaa portretas
Linkėjimai inkasatoriams Rimvydui ir Mindaugui. Teks gryžt į Eurokešą ir vėl lyst atlepausiui į šikynę už dyzelio kanistrą :)

gerb. Ekslietuvi

gerb. Ekslietuvi portretas
ar nemanot gerbiamasis kad grubiai įžeidinėjat ir žeminat visus jūsų buvusius tautiečius vadindamas debilais ir beraščiais, kadangi pats kažkada toks buvot gal norit pasigirti kur gydėtės? o čia ta nukopijuota info "in english" turbūt jūsų raštingumo įrodymas tai gal galėjot išverst mums beraščiams debilams mes gi nesuprasim. O tas neapsakomas džiaugsmas kitų nelaime - tipiškas lietuvio bruožas, to iš šaknų neišrausi kad ir kur emigruotum :D

Galerijos

Daugiau straipsnių