Lietuvos augimas tampa labiau subalansuotas

Grįžti į straipsnį

LT GYVENTOJAS

LT GYVENTOJAS portretas
JO, DAR NE EMIGRANTAS...Ekonomika kyla tik algos vis dar kaip sumažino, tokios ir yra...

Senieji pastatai

Senieji pastatai portretas
Man nelabai idomu kai nejauciu

Vadilius

Vadilius portretas
Jau tai ekonomika priaugo ,kad Ekspo 2012 galesime ištatyti tik vyžas ir diskeli su raliojimu.Kada šalyje kursime stambiają pramonę ,nes tik ji apauga smulkiosios pramones objektais.Katra partija tam ryšis,o gal mums tai draudžia ES ?

aha

aha portretas
viskas pabrango vos ne20-30 proc....o ekonomika paaugo tik 6 proc? tai realiai krentam apie 14-24 proc. per pusmeti?

Vera

Vera portretas
Tokiems JO, AHA, kurie neturi savo vardo. Sunkiai, bet keliamės. Lietuvai jau nebegręsia finansinė katastrofa kaip Graikijai ar Baltarusijai. Kartais reikia mokėti pralaimėti mūšį, kad laimėtume karą. Šachmatuose tenka paaukoti kokią figūrą, kad laimėtumei partiją... Bet tie, kurie mokyklos suole tingėjo, dirbti taip pat nenorėjo, apie ekonomiką nieko neišmano, tai tokiems svarbiausia yra pilvas...

t vera

t vera portretas
jo, reikia paaukoti savo piliecius, kad laimetu partija...:(((

kai

kai   portretas
analitikais ir ekonomistais tampa , orakulu , samanu , zyniu garbintojai , tai ir ju pasvaikciojimai , lygus kaip ir tu samanu pasvaikciojimams, sedi kontoroj ora gadina , kavute gurksnoja , kad atrodytu dirbancios , eiliny karta pyrstelna garsiau , ir vel sedi.

na zinoma

na  zinoma portretas
mazdaug 3 - 4 milijardus , surenka is emigrantu , ir tai yra stabilios lesos , kadangi emigrantu padaugejo , stabilios lesos tapo labiau subalansuotos , ir numatomas ju augimas.

A

A portretas
Zmone tai kiek Jums metu, kad tikit pasakom, lygtai ir suauge, ir laikas butu mastyti realiai, o sekat pasakas patys sau nesuprantu lietuviskos mastysenos ir logikos koks Lietuvos augimas ir kas auga, matosi tik tolimesnis klimpimas i bala. Zmones akis tverkit pilnai.

LLL to 5. Vera

LLL to 5. Vera portretas
Panelyte, gal geriau pasidomėtum kiek išaugo Lietuvėlės skola per tų "protinguolių" valdymą. Apie kokią katastrofą, nuo kurios išgelbėjo Kubilius sapalioji? Visos valstybės eina į bankrotą dėl pernelyg didelės skolos, ir biudžeto disbalanso - kai biudžeto išlaidos viršija pajamas, o ne dėl kokių kitų priežasčių. Rėkdama, kad gelbsti ar išgelbėjo Lietuvą nuo katastrofos mūsų dabartinė valdžia ir varo sparčiais tempais į katasrofą. Katastrofa yra dabartinė valstybės skola (tiksliau jos augimas), katastrofa yra žmonių netikėjimas sava valstybe ir bėgimas iš jos, katastrofa yra ūkio sąstingis, katastrofa yra, kad žmonės nelinkę kurti verslų (dėl idiotiškos mokesčių sistemos). Šios problemos iš tiesų ne tik, kad gali , bet ir iššauks tikrą katastrofą - Lietuvos valstybės likvidavimą, jeigu nebus sprendžiamos

Galerijos

Daugiau straipsnių