Lietuvos ambasadoje Minske - seminaras verslininkams

Baltic Management Institute (BMI) sukvietė per 100 Baltarusijos verslininkų į pirmąjį organizuojamą "Įmonės strategijos" seminarą. Lietuvos Respublikos ambasadoje Minske vykstantis seminaras yra ilgalaikio BMI ir ambasados bendradarbiavimo rezultatas. Šiuo seminaru yra siekiama suteikti Baltarusijos verslininkams praktinių žinių apie naujausias verslo ir korporatyvinės strategijos tendencijas.

"Didžiuojamės žengdami šį svarbų žingsnį ir esame nusiteikę optimistiškai. Remdami verslo plėtrą šioje šalyje, sieksime suteikti Baltarusijos verslininkams galimybę susipažinti su geriausia tarptautinio verslo valdymo praktika." - teigia Jaunius Pusvaškis, BMI generalinis direktorius. Pasak jo, didžiulis šiandieninio seminaro Minske susidomėjimas pateisino organizatorių lūkesčius. "Daugelis BMI studentų ir esamų klientų domisi galimybėmis susipažinti su talentingais Baltarusijos verslininkais. Verslo vadovų švietimas ir ugdymas yra tinkamiausias būdas ieškantiems naujų verslo perspektyvų."

Seminarą "Įmonės strategija" veda gerai žinomas strateginės vadybos bei pokyčių valdymo specialistas Prof. Erikas Kornuelis, šiuo metu einantis Europos vadybos plėtros fondo generalinio direktoriaus pareigas. Prof. E.Kornuelis taip pat dėsto BMI Tarptautinėje vadovų magistrantūros programoje (Executive MBA), per savo ilgametę karjerą yra konsultavęs tokias pasaulyje gerai žinomas kompanijas kaip Lufthansa, Renault, IBM, Volkswagen, Alcatel, Continental AG ir kt.

BMI, įkurtas 1998 metais, yra vienintelė Lietuvoje verslo vadybos mokykla, rengianti mokymo programas anglų kalba aukščiausio lygio verslo vadovams pagal aukščiausius tarptautinius standartus. BMI Executive MBA programai suteikta tarptautinė EPAS (EFMD Programme Accreditation System) akreditacija. BMI yra pirmoji institucija gavusi EPAS akreditaciją Baltijos regione.


Šiame straipsnyje: Baltarusijaseminaras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių