Lietuvoje vėl ketinama bandyti legalizuoti pramoninių kanapių auginimą

Grįžti į straipsnį

Padrikas

Padrikas portretas
Reikia legalizuoti netik, Hemp, taciau ir marijuana nes tai medicininis augalas, gydo glaukoma, vezi nemiga, ir lb daug kitu dalyku beto amerika turi patenta ispirkusi butent del marijuanos, kad niekas negaletu daryti is sio augalo vaistu, nes USA ten yra dbr 1 klases narkotikas :D ziauru ane zmonija, pramonines kanapes yra lb geras dalykas, virves drabuziai maistas aliejai, popierius celiulioze oi kiek galima prigamintis is siu augalu biodyzelinas, o jau kiek deguonies issiskiria kai augini Zmones zmones seniai reikejo jau ir siulyciau paziureti filma viena ''The Union business behind getting high'' labai geras filmecas :)

Valius

Valius portretas
Idiotizmas kažkoks. Mūsų kanapėse norkotiko yra mikroskopiniai kiekiai, kanapes nuo seno augino kaip pluoštą virvėms vyti o iš sėklų spausdavo aliejų. O dabar tai kanapių stiebai yra dar statybinė žaliava plokštėms gaminti.

Eugenijus

Eugenijus portretas
Geriau alkoholi uzdraustu, o kanapes legalizuotu.

Tai kad

Tai kad portretas
viskas pas mus aukštyn kojom, kaip visada... Kadaise kiekvienas rimtesnis ūkininkas augindavo kanapes virvėms ir šiaip visokiems naudingiems daiktams, bet narkomanų Lietuvoje nebuvo (neskaintant kokainistų sostinėse, bet sostinėse kanapių neaugindavo, o ir kokainas ne iš kanapių daromas). Ir aguonas vos ne kiekviename darželyje augindavo, beje, bet narkomanų visvien nebuvo! Prisimenu, dar prieš porą dešimčių metų sode po kiekviena obelim po porą kanapių augdavo. Augdavo todėl, kad jų kenkėjai bijo, užtat medžius tik kartą per metus purkšt reikėdavo, anksti pavasarį. Kai išleido idiotišką įstatymą, draudžiantį kanapes, tai ir nebeliko, nors hašišo iš jų ir anksčiau nedarydavom. Užtat dabar arba kelis kartus per metus sodą purkšt tikrais nuodais reikia, arba su kenkėjais draugaut. Tai čia geriau? Beje! Tikrai nežinau, bet įtariu, kad kanapės gal net visoje Lietuvoje žūstančius kaštonus apgintų. Tik kas tau leis... Pasigrožėkit - jau ruduoja kaštonai visur! Ne kanapes ir ne aguonas draust reikia, o narkomanus griežčiau tvarkyt. Arba, jeigu jau taip, tai ir klijus uždrauskit. Ir musmires taipogi. Siutas ima, kai per visokius apsinešėlius naudingi augalai naikinami. Samagoną, pavyzdžiui, net iš senų taburečių varyt galima. Kodėl iki šiol taburetės neuždraustos!?!

Baliukas

Baliukas portretas
Rusai gerai sako: durniui nėr įstatymo. O rusai turi daug didesnę negu mes durnacijų istoriją.

visur profanai...

visur profanai... portretas
o nafig licenzija augalui, is kurio narkotiku vistiek nepagaminsi? :) tai gal ir runkeliams tada reiktu licenzijos? gi pritaikius tam tikra technologija is ju teoriskai galima snapsa pagaminti :))) va taip ir buna, kada su zemes ukiu susiejusius istatymus priimineja agurko nuo arbuzo neatskiriantys asmenys :)

Galerijos

Daugiau straipsnių