Lietuvoje užsidaro vairavimo mokyklos

Grįžti į straipsnį

LT

LT portretas
Lietuvoj nemažėja tik nusikaltimų, durnių ir valdžiažmogių...

mo

mo portretas
Tai gerai ,kad uzsidaro. , Mokymo kokybe 0 , kainos is kosmoso srities.

pilietis

pilietis portretas
Matosi is avariju kiekio keliuose.Instruktoriai nekopetetingi ruosti vairuotojus,taip galima manyti is ivykiu keliuose,matomai ne vargsta mokydami naujus vairuotijus o nuperka teises vairuotojam,taciau prie sito veiksmo matomai prisideda ir policija.tai turetu susidometi STT,FNTT tarnybos.Niekada nepirkciau vairuotojo pazymejimo kadangi zmogaus gyvybe yra neikainuojama.Reikia gerai ismokti vaziuoti ,tik tada sesti uz vairo.

kitaip

kitaip portretas
ir but negali,nes vairavimo instruktoriai nori,kad ateitu tik mokantys jau gerai vairuoti,neduok dieve ateis visiskai nemokantis vairuoti-isgirs ko negirdejes...ir patirs nuolatini zeminima......

Marius

Marius portretas
1. Reikalavimai vairavimo mokykloms pakeisti taip, kad sumažinti konkurencija bet ne pagerinti mokymo kokybe. 2. Vairavimo instruktoriaus išsilavinimas techninis, kam A ir B kategorijoms? Kuo netinka kitoks aukštasis su papildomais kursais ? Ne mašinos detales reik mokinti, o vairavimo kultūros ir įgūdžių. 3. Mokiniai patys skatina kyšininkavima pirkdami vairuotojo pažymėjimą, tai kokio rezultato norite keliuose? 4. Jeigu nėra atsakomybes vairuojant, tai mokyklos kaltės neieškokite, sekmės :)

aurimas

aurimas portretas
nesamones tos mokyklos..10,000 lituku,atsibilietawau kam reikejo(per marijampole)...,ir gavau b/c kategorijas,sededamas airijoje.net pasiimti ateiti nereikejo-gawau pastu.o taip plugai,mokinkites.

www

www portretas
o kas lietuvoje dar neuzsidaro.greit liks zvyro duobe be zvyro su seimu viduryje

procc

procc portretas
Kiek beuzsidarytu, bet mokyklines masinos kelyje pastoviai maisosi po kojom.

Galerijos

Daugiau straipsnių