Lietuvoje mažiau išgerta alaus, o kitų gėrimų vartojimas išaugo

Pernai Lietuvoje mažiau išgerta tik alaus ir vermuto, o visų kitų alkoholinių gėrimų vartojimas, palyginti su 2011 metais, išaugo, rodo „Nielsen“ duomenys.

Alkoholio pardavėjai aiškina, kad besikeičiantį vartotojų pasirinkimą daugiausia lemia mada ir nevienodas 5vairių alkoholio prekių ženklų aktyvumas rinkoje, antradienį rašo „Verslo žinios“.

„Nielsen“ duomenys apie 2012 metais alkoholio pardavimus prekybos tinkluose rodo, kad sparčiausiai Lietuvoje populiarėja viskis, balzamas, alkoholiniai kokteiliai ir sidras.

Alaus rinkoje pučia kiti vėjai. „Nielsen“ duomenimis, visoje Lietuvoje alaus suvartojimas 2012-aisiais. krito, pagal kiekį jo nupirkta 5,5 proc., o pagal vertę - 1,4 proc. mažiau nei užpernai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kazys

kazys portretas
bambaliu nebus tai gerai.kad dar kas pilstuku pardavejus sugaudytu.nenuodytu vyru nebutu tiek mustyniu zudymu.ar grazi musu statistika.greit busim paskelbti baisia salimi.pasaulis nezino kad vyrai geria nuodus ir proto netenka.greit degraduoja.kuo jaunesni vyrai geria tuo greiciau degraduoja,paziurekit i bomzus benamius,yra jaunu vyru visai

x

x portretas
nu tai salta buvo, negi nuo alaus susilsi, tai imi vodzios ir apsyli, del to maziau ir isgere alaus

Ai

Ai portretas
Prie ko čia "prekių ženklų aktyvumas rinkoje"? Pardavinėjat alų kuo toliau, tuo prastesnį, kuo prastesnį, tuo brangesnį, tai kas jį gers tokį? Kurie nori tikro alaus, tie patys virt pradėjo, nes tą didžiųjų gamintojų pagreitintą sintetiką alum vadint griekas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių