Lietuvoje darbo neturi dešimtadalis darbingo amžiaus gyventojų

Grįžti į straipsnį

Sausi skaičiai

Sausi skaičiai portretas
O kur neregistruoti bedarbiai? Manyčiau yra ne mažiau, kaip oficialiai Ispanijoj.

NEBEPANEIGSI

NEBEPANEIGSI portretas
LlETUVA VALDO NUSIKALSTAMI KLANAI;KURIU SUDETINE DALIS - PARTIJOS;JEI NE VISUMOJE TAI BENT JU VIRSUNES:Dvare kap dvare,viskas griuva,aplink melas,ikaitams apie pagerejima nebera net minciu.

ramas

ramas portretas
tik dides nes visur tik mazinami darbuotojai.

qazwsx

qazwsx portretas
tai oficialiai,desimtadalis.

kubilizmas

kubilizmas portretas
ir tiek

Kaimietis

Kaimietis portretas
Kam reikia darbo aš galiu duot, galėsite kiemus šluoti, tvartus valyti, vasarą bus darbo dar daugiau.

kaimieciui

kaimieciui portretas
o koks atlyginimas,nes kaimieciai samdo tik uz sriubos lekste,ir uz nakvine

Runkelinis protas

Runkelinis protas portretas
O kiek diplomuotų liatuvių eurosojūze tualetus plauna ir dirba juodžiausius darbus, kurių ir afrikosai nedirba??? Vokietija ir Prancūzija daug amžių stengėsi ginklu pajungti sau VISĄ EUROPĄ, kad visiems galėtų diktuoti savo sąlygas. Nieko neišėjo. Padarė tai gudrumu - sukurdami ES, į kurią, lyg avinai, sulindo dauguma Europos valstybių. Lietuviai tai padarė pačiu gėdingiausiu būdu - laisvę pardavė eurosojūzui, balsuodami už alaus butelį ar skalbimo miltelių pakelį… ir tapo pigia juodadarbių armija Vakarams. TSRS laikais dirbę prestižinius darbus gamyklose, institutuose, universitetuose, dabar, padėję savo diplomus ir pamiršę mokslinius vardus, plauna indus, valo tualetus, šluoja gatves ar šluosto pakvaišusių senių užpakalius Vakarų Europoje, o Lietuvoje mokytojomis ar tarnautojomis dirbusios moterys, “išsvajotuose” Vakaruose neretai laukiamos tik kaip prostitutės... ES tikrieji valdovai iš savo naujųjų vasalų įsiveža kokybiškus maisto produktus, o jiems importuoja pasenusius, nekokybiškus ar menkaverčius… Iki soclagerio griūties Vakarų Vokietijos, Prancūzijos ir kt. piliečiai turėdavo senus automobilius savo lėšomis utilizuoti, dabar brangiai parduoda naujiesiems savo vasalams… Taip tie vargetos įsivaizdavo LAISVĘ.... O kieno interesus atitiko Ignalinos AE uždarymas? Žinoma - tik Maskvos, nes Lietuva DIDŽIAUSIOMIS KAINOMIS iš Rusijos priversta pirkti dujas ir tą pačią elektrą. Kas labiausiai troško uždaryti IAE, manau prisimenate.

vidma

vidma  portretas
tai nax viriausybe nori ka dgryzu emigrantai , kur jos des . anksciau kai kas dziaugesi ko daugiau isvazios to daugiau tipo jam liks LT . bet problema paseke mastus kad dabar isvaziojantis zmones ir panaikina darbo vietas . kam reikalingos mokytojos , kirpejos ir t.t. jai zmoniu nera . ir ko toliau tesim tai to sunkiau bus sustabdyt ta grandynine reakciaja ...... o kas lecia mane atvaziosiu kai pasensiu , gal . svajones , svajones .

Neteisingai

Neteisingai portretas
Neteisinga antraste, nes Lietuvoje darbo neturi, ne desimtadalis, o trecdalis darbingo amziaus zmoniu, jie kazkaip uzmirso pridet tuos 500 tukstanciu kurie irgi Lietuvoje neturi darbo ir priversti dirbti svetur. O jei dar pridet tuos , kurie nestovi darbo birzoje, nedirba svetur, o smaukosi be darbo, tai ir visas milijonas lietuviu Lietuvoje neturi darbo. Tai yra kraupu tokiai mazai saliai, gerai, kad bent uzsienyje galime dirbti.

Smūgis

Smūgis portretas
Darbo neturi tik tinginiai ir žiopliai. kaip sakant-moliai.

VLADIMIR

VLADIMIR portretas
LIETUVOS ŽMONES-GRUODŽIO 10 DIENA 12 VALANDA PRIE SEIMO KVIEČIAMI I VILNIU I PROTESTO MITINGA-ATVAŽIOK,JEI TAU DAR RUPI LIETUVOS ATEITIS....

Smūgiui

Smūgiui portretas
Ne tik darbe esmė, bet ir atlyginime už darbą. Štai aš šią vasarą "dirbau", tik darbdavė pamiršo atlyginimą išmokėti. Patikėkit, kartais "nedirbant" galima net sutaupyti. Nes š... iškišinėjimas - tai ne darbas, o darbo imitacija. Be to, siūlau neprisikalbėti - vieną dieną dirbi, o kitą gali likti "ant ledo". Ir pasirodys, kad tokio specialisto nekam nereikia. :(

vidma

vidma  portretas
gyvenam anglijoj darbo tiek kad noes zopaj zri tik zmogaus amzio neuzteks( uzsakimu remontams turim iki vasaros galo ) . o dar visokiu bizniuku ir varkiu ..... sutinku tik tinginiai ir runkeliai be darbo ....nu gal dar lopai ir lopenes :DDDDDDDDDDD

RM

RM portretas
Mažame miestelyje norėjo pastatyti dvi gamyklas, gyventojai pradėjo šaukti, tai oro užterštumas padidės, tai sugadins miestelio įvaizdį, kaip sakant žmonės stojo piestu prieš valdžią. Praėjo metai, dabar visi komentaruose dejuoja,- nėra darbo.

vidmai

vidmai portretas
turetum darbo komentaru vidury baltos dienos nerasinetum ta tavo anglija jau seniai nurasyta ir nera ten ko lysti. Ir apskritai esi tundra.

optimistas

optimistas portretas
Lietuvoje darbo neturi dešimtadalis darbingo amžiaus gyventojų Sie skaiciai mazai ka sako pilieciui, isverskime kitais skaiciais: Lietuvoje dirba 1,4 mln zmoniu, is kuriu 0,4 mln yra valstybes tarnautojai. Vadinasi du pilieciai uzdirba vienam valstybes sului alga, o kur dar pensininku islaikymas? Ar ne per daug valdininku pas mus yra? Vienas valdininkas ant dvieju sveiku zmoniu sprando?

Galerijos

Daugiau straipsnių