Lietuvoje darbo neturi 223 tūkst. gyventojų

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
tai cia puse lietuvos, nes turbut joje dvigubai tiek ir beliko gyventoju

o kur

o kur  portretas
dirbti ,jei tik MAXIMOS ,NORFOS ir IKI pristatyta parduotuviu,o viska sie pedofilai sugebejo isgriauti,sunaikinti ,isvezti arba savo privacius fabrikelius isteigti is musu nupirktu stakliu ir kitos irangos,Laisves al.sunaikino,atidarydami ta nelemta AKROPOLI, visame mieste,anksciau zydejusiame ir gyvybe kvepenciame ,liko tik niuri praeitis,nostalgija,jokio kino teatro,kaviniu ir parduotuviu neliko,viska ssusikele i akropoli,tai ar nereikia tokiems "PONAMS" akiu islupti?--jus man atsakykit!

MELAS

MELAS portretas
Jei 223 tūkstančiai yra tik 10 procentų, tai darbingo amžiaus gyventojų turėtų būti daugiau nei 2 milijonai. Tačiau jei Lietuvoje gyvena vos 2,5 milijono žmonių kai pensininkai sudaro vos ne daugiau kaip milijoną gyventojų, o vaikai dar...Galai nesueina...ponai..Meluokit bet skaičiuokit. Su aritmetika pas jus prastai...Taigi 223 tūkstančių bedarbių galėtų būti apie 30 procentų darbingo amžiaus žmonių..Va teip. Nedyvas, kad darbo biržos direktoriai, tokie kaip Šlėkaitis gauna kompensacijas už BEZDĖJIMĄ darbe. daugia u kaip 100 tūkstančių litų už pusmetį.....Būtų juokinga jei ne tas faktas, kad tai mokesčių mokėtojų pinigai........

mus domina

mus domina portretas
ir jo pavarde,kuris leido is Planetos kino teatro padaryti bobuciu turgu,kuriam cia seimunui yra viskas galima,cia reikia buti bukaprociu,kad sunaikinti toki kino teatra,ji reikejo tik atnaujinti,o ne naikinti,lyg pas mus zmones tokie turtingi,kad tik apie maista ir tegalvotu ir i prekybos centrus vaikstinetu, tokius tik sodint be gailescio.

Bobutė

Bobutė portretas
Mano laiptinėje gyvena du "bedarbiai" . Gauna pašalpas , o dirba šešėlyje. O taip yra visoje Lietuvėlėje.

aciu

aciu portretas
aciu valdziai, bet 678 lt algos is ubagystes liuno dar ne vieno neistrauke.Pasilikit savo kanc.islaidoms tuos pinigus, o zmonems duokit savo priedus.

BITĖ

BITĖ portretas
223 tūkst. tinginių.

RK.

RK. portretas
Skaitau politinius komentarus ir galvoju - kaži kada vėl taps gėda būti kvailiu? Įdomią seką stebėjau paskutinius 15 metų... Pradžioje išnyko garbingumas, sąvoka garbė nebeegzistuoja. Po to dingo pagarba - jei nėra garbės, negali būti pagarbos. Prieš keletą metų prapuolė gėda. Taip, tą žodį skanduoja kartais, bet ar jiems nėra gėda taip daryti? Kas toliau? Aš vis dėlto esu optimistas. Manau, jog kritinė masė žmonių, kuri gali diktuoti bendrą psichologinį klimatą, kuri gali nustatyti bendrabūvio taisykles yra apie 25-30 proc. Tikiuosi, kad ši dalis žmonių greitai nebesileis būti užgožiamais tamsių ir rėksmingų menkystų. Ir atsiras vėl tarp mūsų sąvokos gėda, pagarba ir garbė...

na

na portretas
na, išvažiuos dar 100,000 žmonių ir statistika pasitaisys.

... to 9

... to 9 portretas
jei vaziuos, tai tie dirbantys, nes nedirbantys neturi is ko :) tai statistika dar pabloges :)

vidma

vidma  portretas
labai suprantama ka jus kalbat bet tai siolaikineje situacijoje neimanoma nes pakolei nebus zmones bent jau materialei saugus tol cia nebus ne pagarbos nej tolerancijos zurekit kas darosi dzunglese , kylant konkurenciajai ( uz darbo vieta , socialine padety ) zmones elgesi kaip zveris , gindami savo kampa .taip kad gerbemoji teks dar luktert ....kokius .......metu

asa

asa portretas
Lietuvoje darbo neturi 223 tūkst. gyventojų Laikas susibūrt bedarbo partija)))

qq

qq portretas
Tuoj is Maltos atsivesim bedarbiu negru.

kasciadaros

kasciadaros portretas
gaila kad valdzia slepia tikrus duomenis apie bedarbyste.greitai toki valdziuos bukuma pajus visi lietuviai.pirma:EU komisija skiria didele dali pinigu islaikyti bedarbiu armijai,tai jei rodo neteisingai tai ir gaus zymiai maziau pinigeliu.antra:bedarbius vistiek reikes islaikyti,pinigeliu reikes o ju nebus,tai vel bus sumazinti kazkuriam sluoksniui ismokos,greiciausiai jaunimo saskaita kad kazkiek palyginti islaikyma bedarbiu.:trecia vel bus parduotas paskutinis lietuvos turtas ir kaikas bus apdetas papildomais mokesciais.tereikia padaryti tik paprasta sprendima-sumazinti visiems valdininkams bent per puse atlyginimus ir jau palengvintume daugeliui isgyvenima,butina ivesti atlyginimu lubas,nesvarbu ar valstybine ar privati imone,nes tokioje bednoje salyje yra neimanomos tokios algos.tokios armijos valdininku puse pinigu uztektu pastatyti apie pora geru gamyku ar bent imoniu,ir butu daliai zmoniu darbas.o jei sitaip per 10metu,tai kiek butu sukurta darbo vietu.?

asch

asch portretas
tas skaicius apie bedarbius tikrai ner tikslus,kiek yra asmenu, kuriu del vienokiu ar kitokiu priezasciu neregistrvo darbo birza ir ant ju visiem nusisikt-a tegul pasiunta,greiciau pastips-maziau problemu bus.....pensijos moket nereiks.....

Buvęs bedarbis

Buvęs bedarbis portretas
Koks skirtumas kiek bedarbių, žmogus susikuria pats darbo vietą, ne kas kitas. Laikas užbaigti su tuom pašalpom, ar ilgai dar švaistysime pinigus tiems tinginiams.

ha

ha portretas
žinau bedarbių šeimą, man sakiusią" gyvenam geriau nei dirbdami, nes butą išlaiko valstybė, moka pašalpą, o kiek trūksta- užsidirbam"

R.

R. portretas
Užknisat su tais "tinginiais". Kas, kad turiu darbą, bet atlyginimo nemoka jau antrą mėnesį. O taip, turėjau iš anksto pagalvoti, kad spauda ir leidyba "eis į dugną", turėjau ties keturiasdešimtnmečiu įgyti perspektyvią specialybę. Paistalai visa tai... Svarbu yra tinkamu laiku atsidurti tinkamoje vietoje ir turėti tinkamų pažinčių... Įdomu, kada daugelis perspektyvių darbų ilgainiui liks ne tokie perspektyvūs. Ir naujos kartos "vunderkindai" vėl baksnos pirštu į "tinginius"?

jo

jo portretas
Nei daug nei mažai- ketvirtis milijono:)Tai katastrofa...

Blinda

Blinda portretas
Keičiu darbą Lietuvoje į darbą užsienyje.

Ibrahim

Ibrahim portretas
Dar 300 tūkstančių EVAKUOSIS iš Lietuvos ir nebebus bedarbių. Valio !!!

... to 20

... to 20 portretas
jei turi pas ka bent apsistoti keliom dienom uzsienyje tada labai viskas paprastai vyksta... atskrendi, nueini i kelias darbo agenturas, jokiu budu ne i lietuviu kokia tais, tada, kad neuzknist pazistamu ar giminiu (priklausomai nuo to kur apsistojai), ieskaisi kitos gyvenimo vietos ir vuolia :) dirbdamas sudina darba per agentura gali ieskotis normalesnio (jei anglu kalba pakankama). ir stai, tu jau ismaines darba lietuvoje i uzsienyje :)

666

666 portretas
MELAS arba pavadinimas netinkamas . DARBO lietuvoje neturi 1 milijonas zmoniu . pamirsot priskaiciuoti tuos kurie isvyke nes jie darbo lietuvoje irgi neturejo

666

666 portretas
beje del bedarbystes kaltas seimas ir prezidente , nes rupinasi atomines statybomis kuri duos darbo tik keliems simtams zmoniu ,. o jei butu visas demesys sukauptas i atsinaujinancius saltinius tai visi lietuvoje turetu darbo , o tai issprestu labai daug problemu pradedant sodra . bet kaip turim tokia prezidente ir seimo narius kuriems nusispjaut ant lietuvos ir kurie temoka gaidiskai pagiedoti tai lietuva ir toliau merdes ir bus apvoginejama

optimistas

optimistas portretas
Atmetus pensininkus, mokyklinio amziaus vaikus, visus isvykusius uzdarbiauti svetur, bei valstybes tarnautojus-belieka tik puse visu darbingu zmoniu, kurie neturi darbo-rodikliai puikus! :)

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuviškas skelbimas ieškantiems darbo Ieškome tik labai gerų. Reikalingas prestižinis aukštasis išsilavinimas, didelė darbo patirtis ir geri įgūdžiai, puiki išvaizda ir sugebėjimas bendrauti, tame tarpe anglų, skandinavų, rusų, kinų ir kitomis užsienio kalbomis, labai geros rekomendacijos, naudingas pažinčių ratas. Atlyginimas - tik minimalus. Jokių šansų pakelti atlyginimą nepriklausomai nuo darbo rezultatų.

...

... portretas
jo mane irgi uzmusa tokie skelbimai: ieskomi IT specialistai / Programuotojai su aukstuoju issilavinimu. Atlyginimas 800-1000 lt. Geriau jau buciau nebaiges jokio issilavinimo, statybuose ir tai daugiau moka.

Galerijos

Daugiau straipsnių