Lietuvių verslo misija Kamčiatkoje

Šiandien prasidėjo savaitę truksianti Lietuvos ambasados Rusijoje ir Lietuvos ūkio ministerijos organizuota verslo misija Kamčiatkoje.

Verslo misijos į vieną atokiausių Rusijos regionų tikslas - pasidalyti įvažiuojamojo turizmo plėtros Lietuvoje patirtimi, galimų bendrų turistinių, aplinkosaugos (efektyvi energetika, vandenvala) projektų paieška.

Kamčiatka garsėja ypač gražia gamta, tačiau paslaugų, turizmo ir aplinkosaugos infrastruktūra regione plėtojama gana lėtai.

Lietuvos verslo misijos nariai susitiks su Kamčiatkos krašto gubernatoriumi Aleksejumi Kuzmickij ir kitais pareigūnais, atsakingais už Kamčiatkos krašto ekonominę ir turizmo sektoriaus plėtrą. Lietuvos delegacijai bus pristatytas Kamčiatkos turizmo ir verslo plėtros potencialas.

Vienas svarbiausių verslo misijos susitikimų - Lietuvos pareigūnų ir verslininkų susitikimai su Kamčiatkos krašto verslininkais. Tikimasi, kad Kamčiatkos verslininkams ir administracijai bus įdomūs Lietuvos įmonių pasiūlymai ir Lietuvos kurortinių miestų plėtros patirtis.

Lietuvos verslo misija į Rusijos regionus yra tradicinis Lietuvos ambasados Maskvoje renginys, skatinantis didesnę Lietuvos verslo įmonių skvarbą į Rusijos regionus. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių