Lietuviai į pensiją išeina nenoriai

Grįžti į straipsnį

65 metis

65 metis portretas
Man 65 metai, bet i pensija iseiti net nesiruosiu, nebent darbdavys isvarys. Neisivaizduoju kaip reiketu pragyventi is pensijos, vien mano buto sildymas apie 550-650 litu ziema.

demagogija

demagogija portretas
ko jus neivardijat kokie pencininkai ir kodel nepalieka savo darbo vietu.Tai tie kurie sedi minkstose kedese,biurokratai susireiksmine,kad be ju nieks darbo taip neatlyks,kiti kurie laukia,kad jiems uz ilgameti darba butu sumoketa iseitine kompensacija,nes darbdavys naudojasi tuo,kad darbuotojas pats rasytu pareiskima,uz kuri gauna tik uz du menesius.Otuo tarpu issimokslines jaunimas,negaves darbo turi palikti tevyne.Pencininkui,kuriam darbas buvo sunkus,jis palieka is pirmos dienos.NEBESKLEISKIT EREZIJU SU SAVO APKLAUSOMIS,ZMONES MATO.

loto

loto portretas
o kaip isgyvent is tos pensijos?Gal seimunams gana pliaukst niekus apie oria senatve.

aras

aras portretas
SAKO JAUNIMO NEDARBAS DIDZIULIS O PENSININKU IS DARBO ISKRAPSTYT NEGALI PAKSAS BANDE DARYT IR GERAI PADARE BET PAKSAS BLOGAS IR JO DARBAI VISI BLOGAIS BUVO PRIPAZINTI

RM

RM portretas
Bet mokesčius socialistinei, bankrutavusiai "SODRAI" mokėti nori. Tegul dar emigrantų ar pašalpinių paprašo, gal dadės...

Pilietis

Pilietis portretas
Kaip jie gali išeiti į pensiją oriai, su noru, pasididžiuodami, jei uždirbta pensija jiems garantuoja tik elgetišką gyvenimą? Jei neprisivogei, neprisikrovei turtų - esi pasmerktas egzistavimui, jei ne badavimui. Dabartinė pensininkų karta, paprasčiausiai, pasmerkta. Nedirbantis pensininkas tapatinamas su bomžais.

JO

JO portretas
Kas čia per stebuklas ? Kai iš 900 litų vienam gyvenančiam pragyventi negalima. Mes, ne amerikonai, kurie kruizuose lepinasi. Jeigu per vasarą nesusikaupei 2000 litų, tai žiemą kai šildymas, sėdėsi pusbadžiu.

AHA

AHA portretas
TIESIOG SVAJOJA KAIP ČIA ILGIAU PADIRBUS.O GAL BIJO BADU IR IŠ ŠALČIO MIRTI?

aplamai

aplamai portretas
vienam iš pensijos gyventi-esi ubagas ....tai ilgų darbo metų rezultatas.Gėda valdžiai skriausti žmones.Tikrai gėda .Apmaudu ,užmokėjus mokesčius,vaistams ir maistui skaičiuojamos kapeikos.Graudu.

nesoti pensininkė

nesoti  pensininkė portretas
Kokios mūsų pensijos? Turiu 32 metu darbo stažą:17 metu pedagoginio darbo ir 13 kito vadovaujančio darbo, kitus 2 mažai apmokamo darbo, metus. 30 metų gavau gerą atlyginimą, mokesčių į "Sodrą" sumokėjau nemažai, o pensijos gaunu tik 693 litus. Išėjau į pensiją per krizę, kaip jie ten skaičiavo, ką priskaičiavo, kad pensija tokia, tarsi visą gyvenimą būčiau dirbus už minimalų atlyginimą, kaip kokia bemokslė. Leiskite paklausti, kaip tada neieškoti darbo ir nedirbti. Kad ir kokia sveikata bebūtų, nori nenori turi dirbti.

Galerijos

Daugiau straipsnių