Lietuva - „Lonely Planet“ kelionių žurnaluose

Lietuvos turizmo informacijos centras (TIC) Londone pradėjo Lietuvos reklaminę kampaniją viename populiariausių kelionių ir laisvalaikio žurnalų „Lonely Planet“.

Tai pirmoji tokio pobūdžio kampanija, skirta D.Britanijos rinkai. Kampanijos tikslas - supažindinti britus su Lietuvos turizmo galimybėmis ir paskatinti juos aplankyti Lietuvą.

Vasaros viduryje kartu su populiariuoju žurnalu buvo išleistas patogus naudojimui Vilniaus miesto gidas, kviečiantis aplankyti turistų pamėgtas sostinės vietas. Kitą mėnesį žurnale pasirodys Lietuvos reklama, o rugsėjį bus išleistas 16 puslapių spausdintas žurnalo priedas, pristatantis Lietuvos turizmo galimybes.

Taip pat „Lonely Planet“ skaitytojai, besidomintys mūsų šalimi, galės laimėti kelionę į Lietuvą.

„Tikimės, kad reklamos kampanija kartu su vienu populiariausių kelionių žurnalu „Lonely Planet“ sulauks didelio britų susidomėjimo, taip pat prisidės prie Lietuvos kaip turizmui patrauklios šalies vardo garsinimo. Lietuvos turizmo produktus ir paslaugas pristatantis spausdintas priedas yra rengiamas patyrusių kelionių žurnalistų ir rašytojų, todėl skaitytojams turės išliekamąją vertę naudojant leidinį kaip nemokamą gidą,“ - teigia Lietuvos TIC Londone direktorė Augusta Jaudegytė.

„Lonely Planet“ žurnalas yra vienas populiariausių „BBC media“ korporacijos leidžiamų žurnalų. Šis žurnalas turi daugiau nei 70 tūkst. ištikimų skaitytojų D. Britanijoje, kurių dauguma yra aktyviai keliaujantys turistai. Vidutiniškai „Lonely Planet“ skaitytojai keliauja 32 dienas per metus ir kelionėms išleidžia apie 3-4 tūkts. svarų.

Valstybinio turizmo departamento prie Ūkio ministerijos ir Lietuvos TIC Londone iniciatyva per pirmąjį šių metų pusmetį buvo surengti 5 pažintiniai žurnalistų turai keturiolikai D. Britanijos žurnalistų iš „Daily Mail“, „The Independent on Sunday“, „Sunday Mirror“ ir „Sunday Herald“ leidinių. Birželio mėnesį Lietuvoje lankėsi televizijos kanalo „Channel 4“ filmavimo grupė, kuri parengs 5 laidas populiariam realybės šou „Coach Trip“.


Šiame straipsnyje: turizmasLietuvaLonely planet

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių