„Lidl“ vėl žvalgosi Lietuvoje

Grįžti į straipsnį

tomas

tomas portretas
Dar viena ubagine parduotuve atsidarys, turim norfa, turim cento dabar lidl'as atsidarys

Dana

Dana portretas
Valio,tikėsimės kris kainos,nes Lidl kainos ar Lenkijoj,ar Suomijoj mažesnės nei kitose prekybos centruose.Prekės tokios pačios,o kainos skirtingos.

AS

AS portretas
Tai parduotuve kurioj visada prekinuous. Tai dvi konkuruojancios parduotuves tai ALDI ir LIDL, kainos mazos palyginus su kitom airijos parduotuvem. Galiu pasakyt kad ta parduotuve lietuvaiciams patiks! SEKMES LIDL

bukimevieningi.eu

bukimevieningi.eu portretas
Su šitomis parduotuvėmis ateitų ir plastmasinių butelių supirktuvės.Tai būtų pirmas žingsnis į šiukšlių rūšiavimą.

...

... portretas
na, pagaliau ledai pajudejo. Labai sveikintina, kad lietuvoje atsiras Lidl parduotuves...

A

A portretas
Sakai Norfa bet kad ten kainos didesnes nei Maksimkoi ir pasirinkimo praktiskai jokio, brangi ubagine parduotuve :))))))))))))))))))))) o su Lidlu tai turbut bus snipstas is ilgo burimo ir ruosimosi visada nieko neiseine nes atsiranda gudresniu ;)))))))))

tadas

tadas portretas
Labai gerai ,kad kursis LIDL tinklas Lietuvoje,dabar važiuojame apsipirkti i Suvalkus.Visuomet randame pigesniu idomesniu ir geresnės kokybės prekiu.

Antė

Antė portretas
Būtų labai džiugu jei LIDL arba ALDI pramuštų maximų, norfų ir šilų sieną. Ir IKI pastaruoju metu pagedo....

to tomij

to tomij portretas
cia yra ne ubagine parduotuve,o man asmenishkai patinka ten apsiprekinti ,maistas yra kitoks nei kituose vokietijos parduotuveje ,aisku visko ten ne rasi ,bet kokybe ir kainos tikrai geros

WELIJA

WELIJA portretas
jau laukiu kada bus Lietuvoje Lidl, tikrai geras parduotuvių tinklas, kelią i Norfą ar Maximą jau pamiršau, kol kas manau geriausia Sanitex :)

As

As portretas
Atsidarys dar vienas prekybcentriu tinklas miesto centruose ir papuos buru lietuviu apleistus miestelius,nebus cia jokiu isskirtiniu kainu, kapitalas vokieciu, bet dirbs tai tie patys lietuviai, kurie nei dirbt, nei verslo daryt nemoka, o ziuri kaip tik apsikt ir per viena diena sukraut sau i kisene milijona, nelaukit jokiu isganytoju ir mazu kainu.

123

123 portretas
Tomai,tu galva nesioji,vien del to,kad lapu pilvan neprikristu.Bananu saly,ir galioje,kai kurie rinkos desnei,o tu esi,vienas sios salies atstovu,100 prosentinis lietuvaitis,proto ubagelis.

Galerijos

Daugiau straipsnių