Lenkijos mineralinio vandens gamintoja atrado Lietuvą

Lietuvos mineralinio vandens gamintojai sulaukė dar vieno konkurento. Į Lietuvos rinką žengia Lenkijos bendrovė „Przedsiebiorstvvo Uzdrowisko Ciechocinek“.

„Verslo žinios“trečiadienį rašo, jog bendrovė jau išsiuntė pirmą vandens siuntą ir tariasi dėl bendradarbiavimo su „Druskininkų gydykla“.

„Apie investicijas Lietuvoje dar negalvojome. Kol kas verčiamės eksportu. Pradedame nuo vandens “Krystynka„, o jei tai pasiteisins, gabensime ir kitus mūsų gydyklos gaminius. Tikiu, kad mums pavyks rasti nišą ir papildyti vietos rinką, nes stipriai mineralizuotų vandenų jų šalyje nėra labai daug“, - sakė „Przedsiebiorstvvo Uzdrowisko Ciechocinek“ valdybos pirmininkas Martinas Zajaczkowskis.

Tuo metu bendrovė „Birštono mineraliniai vandenys“ konkurentų nebijo ir sako, kad lenkams nebus taip lengva, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.„Nemanau, kad dar vienas naujas mineralinis vanduo Lietuvoje bus labai reikšmingas įvykis. Pas mus ir taip yra labai daug mineralinio vandens pavadinimų. Mūsų rinkos dydžiui gal net per daug“, - sakė Birštono mineraliniai vandenys" komercijos direktorius Robertas Šnaras.

Pirma lenkiško mineralinio vandens „Krystynka“ siunta į Lietuvos prekybos centrus iškeliavo praėjusią savaitę. Jį platina Lietuvos didmeninės prekybos maisto produktais ir gėrimais bendrovė „Viriditas“.


Šiame straipsnyje: mineralinis vanduovanduo

NAUJAUSI KOMENTARAI

rob

rob portretas
vien del pavadinimo nepirksiu, dar plius zinant, kad cia lenkai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių