LB kreipsis į teismą dėl „Snoro“ bankroto, darbo neteks 1400 žmonių

Grįžti į straipsnį

prakeiks

prakeiks portretas
zmones ir kiti jus uz sita akcija atrakcija,kuria patys tik paskatinote,viskas but buve kitaip,jei butumete leide dirbt ir kontroliave tinkamai,o dabar kose gryna

svecias

svecias portretas
Kazkaip nesuprantu??? valstybe nacionalizuoja banka, taip sakant be teismo sprendimo perima 100 proc. .Po to kreipiasi i teisma del bankroto,tai taip iseina ,kad dabar valstybe ir turi nesti atsakomybe,kaip savininke .....ar as cia nugribavau!!!

Hm

Hm portretas
Kažkaip įdomiai viskas - prieš kurį laiką Lietuvos bankas neleido Snorui didinti įstatinį kapitalą. Po kelių mėnesių užgriūva tikrintojai ir randa, kad trūksta turto (kapitalo). Tada jau skelbiama, kad bankas gali būti nemokus ir nacionalizuojamas. Tai gal reikėjo leisti didinti įstatinį kapitalą, ir viskas būtų buvę tvarkoje? Naujajam “Snoro” administratoriui paskirtas 140.000 EUR (~483.330 Lt) atlyginimas. Sakoma, kad jis nėra didesnis už buvusių vadovų atlyginimus. Kadangi "Snoro" įkainiai už paslaugas buvo patys mažiausi, tai galima spėti, kad "gerųjų" skandinaviškų bankų, vis didinančių įkainius ir plėšiančių žmones vidury baltos dienos bei kasmet iš Lietuvos išpompuojančių milijardinius pelnus, vadovų atlyginimai yra dar didesni. Tikiuosi, supratote, kodėl tie "gerieji" bankai apiplėšdinėja jus kiekvieną dieną..

Galerijos

Daugiau straipsnių